Genç Kadının Attığı Mesaj Polisi Harekete Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Genç Kadının Attığı Mesaj Polisi Harekete Geçirdi

Genç Kadının Attığı Mesaj Polisi Harekete Geçirdi

Antalya’da yaşayan 45 yaşındaki Fatma Yener Arıcı, iki gün önce bir oğlunu bırakarak ortadan kaybolan kardeşini arıyor.

05.02.2015 14:50

Antalya'da yaşayan 45 yaşındaki Fatma Yener Arıcı, iki gün önce bir oğlunu bırakarak ortadan kaybolan kardeşini arıyor. Bir gayrimenkul şirketinde çalışan 33 yaşındaki Gamze Yoldaş, iki gün önce akşam saatlerinde yakınlarına, "Hepinizi çok seviyorum, benim için hayat buraya kadar, anneme babama ve oğluma iyi bakın" mesajı attıktan sonra ortadan kayboldu.

Antalya'da bir gayrimenkul şirketinde çalışan 33 yaşındaki 1 çocuk annesi Gamze Yoldaş, 8 yıl önce anlaşmazlık nedeniyle eşinden ayrıldı. Ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Yoldaş, bir süre sonra işine geri döndü. Çevresi tarafından sevilen ve herhangi bir sorunu olmayan Yoldaş, iki gün önce saat 19: 26'da abla ve ağabeyine, 'Hepinizi çok seviyorum, benim için hayat buraya kadar, anneme babama ve oğluma iyi bakın" mesajı attıktan sonra telefonu kapandı. Aradan geçen süre içinde ise Gamze Yoldaş'tan herhangi bir haber alınamadı. Yoldaş'ın hayatından ablası ve yakınları endişe ediyor.

Kardeşini arayan 45 yaşındaki ev hanımı Fatma Yener Arıcı, kardeşinin hayat dolu biri olduğunu ifade ederek, oğlunu bırakıp bir yere gidecek birisi olmadığını söyledi.

Kardeşi Gamze'nin ailesi ve çocuğuna bağlı bir insan olduğunu dile getiren Arıcı, "Kaybolacak bir kişi değil. Kardeşim 2 aydır gayrimenkul şirketinde çalışıyor. Geçtiğimiz Salı günü saat 18.15'te iş yerinden çıkmış. 19: 26'da bir mesaj daha atıyor, ve bir daha telefonuna ulaşılmıyor. Emniyete bilgi verdik. Onlardan da bilgi yok. Hayatından endişe ediyoruz. Asla çocuğunu bırakıp gitmez. Maddi imkanları iyiydi, hiçbir sorunu yoktu. Annem ve babamla kalıyordu" dedi.

Kardeşinin ilk mesajını Salı günü saat 17.02'da 12 yaşındaki oğlu Buğra'ya 'Seni çok seviyorum' diye attığını hatırlatan Arıcı, " Buğra da annesine 'ben de seni' diye cevap veriyor. Buğra, yarıyıl tatili için bende kalıyordu. İki gündür oğlunu da görmeden ortadan kayboldu. Daha sonra saat 19.26'da bana, 2 ağabeyime ve kuzenine, 'Hepinizi çok seviyorum, benim için hayat buraya kadar, anneme babama ve oğluma iyi bakın' mesaj atıyor. Asla bir erkek için kaçmaz. Yanlış bir şey yapmaz. ya yaptırıldı, ya başına bir iş geldi. Bunalımdaysa, psikolojisi bozuksa hepimizin kapısı ona açık. Tüm aile yanında" diye konuştu.

Kaçacak olsa işyerinde kendisine teslim edilen parayı yanına alırdı diyen abla Arıcı, "Para sıkıntısı yoktu. Salı günü 19: 26 dan itibaren haber yok. Emniyete kayıp başvurusunda bulunduk. Ama hiçbir haber ve gelişme olmadı. Kendi gitmez. Bir evliliği vardı, 8 yıl önce bitti. Bizim her şeyimiz o. Onu çok seviyoruz, çok özledik. Endişe ediyoruz. Bunu yapmaz o. Hiç kimse için oğlunu bırakmaz. Buğra onu bekliyor. Buğra, ' Annem bana şaka yapıyor' diyor. Bugüne kadar yapmadı. Hadi gitti, kendine geldiğinde bizim kapımız ona açık. Bizim ailemiz o her şeyimiz. Buğra'yı üzme Gamze gel. Hiçbir şey istemiyoruz. Neredeyse gelsin" dedi.

Gamze Yoldaş'ın bir sünnet düğününde beyaz elbise ile oynaması ise kameralara yansıdı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Kadının Attığı Mesaj Polisi Harekete Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement