Genç MİSİAD, İlk Etkinliğinde Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Genç MİSİAD, İlk Etkinliğinde Yoğun İlgi Gördü

Genç MİSİAD, İlk Etkinliğinde Yoğun İlgi Gördü

Şanlıurfa MİSİAD yönetimi, Muharrem Ayı etkinlikleri çerçevesinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

09.11.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Balıklıgöl Platosu içerisinde Dergah Cami çıkışında Cuma namazı sonrası aşure ikramında bulunan Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (Misiad) Şanlıurfa Genç Yönetim Kurulu üyeleri, hayırlı bir işe imza atarak ilk etkinliklerini gerçekleştirmiş oldu.

Muharrem ayı dolayısıyla hemen hemen her evde yapılan aşure tatlısı, dün Misiad Şanlıurfa Genç Yönetimi tarafından organize edilerek binlerce kişiye ikram edildi. Doğa Mangal tarafından hazırlanan aşure tatlısı yoğun ilgi gördü. Cuma günü olması nedeniyle hem namazdan çıkan, hem de Balıklıgöl'ü ziyarete gelen vatandaşlara ikram edilen aşure tatlısı, el üstünde dolaştı. Yaklaşık 5 bin kişilik için hazırlanan aşure tatlısına yaşlı vatandaşlar ve kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan aşure etkinliği sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Misiad Genç Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman İşçi, "Genç Misiad olarak ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Aşure paylaşmaktır. Kardeşliğimizi pekiştirmek adına bu etkinliği düzenledik. Bizlere yoğun ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Misiad Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Halil Barut, yönetim kurulu üyesi Ömer Ağ, Cengiz Bakır, İbrahim Halil Haktankaçmaz, Mehmet Büyükfırat, Bülent Sunay, Halil Öncel, Osman Mutlu, Sefa Ayaydın Genç yönetimden ise Adem Mesçi, Mehmet Önkol, Ali Uzun, Reşat Öncel, Ömer Faruk Haktankaçmaz düzenlenen etkinlikte hazırda bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Genç MİSİAD, İlk Etkinliğinde Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement