Gençlik Günleri'nde Nev Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Gençlik Günleri'nde Nev Rüzgarı

Gençlik Günleri\'nde Nev Rüzgarı

Küçükçekmece Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında üçüncüsünü düzenlediği Gençlik Günleri ünlü şarkıcı Nev'in konseriyle eğlencenin startını verdi.3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek olan...

19.05.2012 13:17

Küçükçekmece Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında üçüncüsünü düzenlediği Gençlik Günleri ünlü şarkıcı Nev'in konseriyle eğlencenin startını verdi.

3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek olan 'Gençlik Günleri' programının ilk gecesinde eğlence doruğa çıktı. Alternatif rock müziğin en önemli temsilcilerinden sevilen şarkıcı Nev, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde verdiği konserde seyircileri gece boyunca coşturdu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek'te katıldı.

KAYA ADAMLARDAN MÜTHİŞ GÖSTERİ

Küçükçekmeceliler konser öncesinde 'Yetenek Sizsiniz' programının yarışmacılarının zihinlere kazınan şovlarını izledi. İnsan gücünü fazlasıyla aşan gösterileriyle yarışmanın unutulmaz ikilisi Kaya Adamlar Ersin ve Burak izleyicileri kendilerine hayran bıraktı. Gösterinin sonunda Türk Bayrağı açan Kaya Adamlar katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasının bir başka sevilen ikilisi Seda ve Erdener de şovlarıyla izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

NEV ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Gösterilerin ardından ünlü sanatçı Nev, katılımcılara unutulmaz bir konser akşamı yaşattı. Konser boyunca en çok sevilen şarkılarını gençler için söyleyen Nev, sahnede orkestrasıyla olan uyumu da dikkat çekti.

Türk Sanat Müziği'nin en güzel parçalarının yer aldığı 'Bir Nev'i Alaturka' albümünden de şarkılar okuyan Nev, alaturka albümünü gençler için çıkarttığını dile getirerek, geçmiş ile gelecek arasında köprü kurmanın önemli olduğunun altını çizdi. Sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuarıyla sahne alan Nev'e gençler de alkışlarıyla ve hep bir ağızdan okunan şarkılarla eşlik etti. Konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, ünlü sanatçı Nev'e günün anısına çiçek hediye ederek, gençlerin de bayramını kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlik Günleri'nde Nev Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement