Gençlik Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Gençlik Haftası Etkinlikleri

Gençlik Haftası Etkinlikleri

Gençlik Haftası kutlamaları ziyaretler ile devam ediyor.

19.05.2012 13:09

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik haftası nedeniyle Anneler günü anısına Huzur evini, Gençlik Bayramı adı altında ise yetiştirme yurduna ziyaretlerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Personel Şube Müdürü Ahmet Alpaslan ve antrenörler ile birlikte huzur evini ve ardında yetiştirme yurdunu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Anneler günü anısına Huzur evinde kalan annelere çeşitli hediyeler takdim edildi. Diğer huzur evi sakinlerine de çeşitli hediyeler verildi.

Burada bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim:" İçinde bulunduğumuz Gençlik Haftası nedeniyle anneler günü anısına siz değerli annelerimizi ziyaret etmek istedik. Antrenörlerimiz de katkıları ile sizlere çeşitli hediyeler aldık. Bizlerden dualarınızı eksik etmeyin diyerek sözlerine son verdi. Ziyarette huzur evi sakinlerine tatlı ve meyve suyu ikramlarında bulunuldu. Huzur Evi Müdiresi Berrin Dokcan da ziyaret esnasında yer aldı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Huzur evi ziyaretinden sonra, Yetiştirme yurdunda kalan gençleri de ziyaret eden Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, gençlere kitap hediye etti.

Burada da bir konuşma yapan il müdürü Mehmet Şafi Erim:" Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimizi sportif aktivitelere davet etme çalışması içersindeyiz. Gençlik haftası nedeniyle sizi unutmadığımızı, kalbimizde her zaman yerinizin olduğunu bilmenizi istiyoruz.

Kapımız sizlere her zaman açıktır, sizlerde gelip bizleri ziyaret edebilirsiniz. Bünyemizde bulunan tesislerimiz gece 12'ye kadar hizmet veriyor. Sizlerde gelip bu tesislerimizde dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz dedi". Yetiştirme yurdu müdürü Fikret Kurt'ta ziyaret esnasında yer aldı.

Gençler ile çekilen hatıra resmi ile burada ki ziyarette sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement