Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Güncel

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Ghetto'da bu hafta; Kök, Harold Lopez Nussa, Yüksek Sadakat, Ayhan Sicimoğlu & Latın All Stars sahne alacaklar.

08.05.2012 09:44  Güncelleme: 16:11

Etkinlik: KÖK

Tarih: 9 Mayıs Çarşamba

Konser: 21:30

Ücret: 20 TL – 15 TL (öğrenci)

KÖK

Her biri farklı mecralardan ya da gruplardan tanınan üç müzisyen; davulda Kaan Sezyum, bas gitarda Kurban'dan Kerem Tüzün, gitar ve seste Cem Ömeroğlu bir araya gelerek proje grubu KÖK'ü oluşturdu. İstanbul sahnesinin süper-grup'larından KÖK'ün müziği genel hatlarıyla progresif rock olarak tanımlansa da psychedelic rock etkilerini de barındırıyor. Sezon boyunca gruba denk gelmediyseniz, 9 Mayıs akşamı yönünüzü GHETTO'ya çevirin.

Eğer,

Nekropsi, Kurban seviyorsanız KÖK'ü de seveceksiniz.

Etkinlik: Harold Lopez Nussa Quintet

Tarih: 10 Mayıs Perşembe

Konser: 21:30

Ücret: 35 TL – 25 TL (öğrenci)

Harold Lopez Nussa Quintet

Harold Lopez Nussa (piyano), Irving Acao (sax), Mayquel Gonzalez (trompet), Felipe Cabrera (kontrbas), Ruy Lopez Nussa (davul)

Latin cazın yükselişteki yıldızı, Kübalı piyanist Harold Lopez Nussa, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında GHETTO'ya geliyor.

26 yaşındaki Nussa, ilk albümü Canciones ile Küba Müzik Endüstrisi'nin en önemli ödülleri olan Cubadisco'da 'En İyi Yeni Artist' ödülüne layık görüldü. 2006 yılında Montreux Jazz Festivali'ne katılmasının ardından festival kurucusu Claude Nobs'un desteği ile 'Sobre el Atelier' albümünü kaydetti. Nussa'nın perküsyon doğaçlamalarıyla yenilikçi kompozisyonları bir araya getirdiği son albümü 'El Pais de las Maravilles' Chucho Valdes ve Chick Corea gibi ikonik piyanistlerin çalışmalarının bir yansıması olarak görülüyor.

Etkinlik: Yüksek Sadakat "Akustik"

Tarih: 1 1 Mayıs Cuma

Konser: 22:30

Ücret: 40 TL – 30 TL (öğrenci) – 40 TL (kapı)

Yüksek Sadakat 'Akustik'

GHETTO 11 Mayıs Cuma günü Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Yüksek Sadakat'i, Power Türk katkılarıyla ağırlıyor.

Temelleri 1997 yılında atılan Yüksek Sadakat, kendi ismiyle yayınladığı ilk albümü ile güçlü bir çıkış gerçekleştirdi. Yaşama dair birçok konuyu daha önce kimsenin söylemediği gibi söyleyen, vurucu şarkı sözleri ve besteleri ile geniş bir hayran kitlesi edinen grup; müziğinde rock'ın farklı dönem ve alt türlerine ait unsurları, Türk coğrafyasına mal olmuş müzikal motiflerle birleştirdi ve bunu yaparken de rock'ın enerjisini kaybetmemeye özen gösterdi.

Bugüne kadar hem yurtiçi hem de yurtdışında sayısız konserler veren grup, 2011 yılında Türkiye'yi Eurovision'da temsil etti. Bu konser, geçtiğimiz Aralık ayında 3. stüdyo albümleri Renk Körü'nü çıkaran Yüksek Sadakat'in yeni ve klasikleşmiş parçalarını akustik dinlemek için benzersiz bir fırsat.

Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars

Tarih: 12 Mayıs Cumartesi

Yemek: 20:30

Konser: 23:30

Ücret: 40 TL – 30 TL (öğrenci) – 85 TL (yemekli)

Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars

Ayhan Sicimoğlu sadece ritmi ifade etmiyor; renk, heyecan, tutku ve yaşam sevincinin ritimle bir araya gelmiş halini gösteriyor bize. Ritim ve perküsyon ustası renkli kişiliği ve ekibiyle sezon sonunda da GHETTO takvimindeki yerini aldı. Sahnedeki enerjiye ve Ayhan Sicimoğlu'nun kalabalık kadrosuyla yarattığı renkli dünyaya katılmak için siz de GHETTO'daki yerinizi alın. Unutmayın; " Ritim yoksa zaman yoktur, zaman yoksa zaten hiçbir şey yoktur." AS

GHETTO

Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu, İstanbul

T +90 212 251 75 01 F +90 212 251 75 07

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement