Girişimcilik Eğitimi Tekne Turu ile Son Buldu - Son Dakika
Güncel

Girişimcilik Eğitimi Tekne Turu ile Son Buldu

Girişimcilik Eğitimi Tekne Turu ile Son Buldu

MATSO ve KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik düzenlenen 2014 yılının üçüncü ücretsiz "Girişimcilik Eğitimi" sona erdi.

09.04.2014 09:28

MATSO ve KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik düzenlenen 2014 yılının üçüncü ücretsiz "Girişimcilik Eğitimi" sona erdi. Kursiyerler eğitim sonunda tekne turu düzenledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik düzenlenen "Girişimcilik Eğitimi" sona erdi. 24 Mart, 4 Nisan tarihleri arasında MATSO binasında gerçekleşen 2014 yılının üçüncü ücretsiz "Girişimcilik Eğitimi" 70 saat sürdü.

Eğitime katılanlar tekne turu düzenledi

MATSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen "Girişimcilik Eğitimi"ne katılan kursiyerler Oymapınar Baraj Gölü'nde tekne turu düzenledi. Kursiyerler, Green Lake Restoranda tekne turu öncesinde yemekte buluştu. Organizasyona kursiyerlerin daveti üzerine MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve 5. Meslek Komitesi Başkanı Ertan Akgün de katıldı. Tekne turu öncesinde kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Boztaş, girişimcilik eğitimine verdikleri önemi vurguladı. Göreve geldiklerinden bu yana beş girişimcilik eğitimi açtıklarını kaydeden Boztaş, şu ana kadar yaklaşık 150 kişinin girişimcilik eğitimini tamamladığını ifade etti. Eğitimler sonunda birçok kişinin işyeri açtığını belirten Boztaş, daha çok işletmenin açılmasını beklediklerini vurguladı.

Amacımız girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak

Amaçlarının; eğitimle birlikte girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu anlatan Boztaş, İlçede kurulacak işletmelerin üretim, istihdam ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını söyledi. Oda olarak 2014 yılında en çok "Girişimcilik Eğitimi" açan kurumlardan birisi olduklarına vurgu yapan Boztaş, girişimci adaylarının her zaman desteklenmesi gerektiğini kaydetti. İlçede girişimci sayısının artmasının istihdama katkı sağlayacağına vurgu yapan Boztaş, iş dünyasındaki başarı hikâyelerini anlatarak 6. Eğitimin ise 9-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtti. Konuşmanın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile Başkan Boztaş ve beraberindekiler organizasyondan ayrıldı.

Toplu fotoğraf çektirilmesi sonrasında tekne turu başladı. Organizasyon tekne ile Manavgat Baraj Gölü'nün gezilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Girişimcilik Eğitimi Tekne Turu ile Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement