Cezaevine Girip Çıkan Gırtlak Kanseri Hastası Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Cezaevine Girip Çıkan Gırtlak Kanseri Hastası Yardım Bekliyor

Cezaevine Girip Çıkan Gırtlak Kanseri Hastası Yardım Bekliyor

Antalya'da gırtlak kanseri olduğunu öğrendiği gün hakaret suçundan cezaevine giren, sonra denetimli serbestlikten faydalanan Emrah Koç, tedavi için yardım istedi.

11.02.2015 17:21  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da gırtlak kanseri olduğunu öğrendiği gün hakaret suçundan cezaevine giren ve 3 ay yattıktan sonra denetimli serbestlikten faydalanan 31 yaşındaki Emrah Koç, hiçbir sosyal güvencesi olmadığını belirterek, yetkililerden tedavi için yardım istedi.

SES KISIKLIĞI İÇİN GİTTİ, GIRTLAK KANSERİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Kepez ilçesinde 2 odalı bir evde eşi ve bir çocuğuyla oturan Emrah Koç, 1 yıl önce ses kısıklığından gittiği hastanede gırtlak kanseri olduğunu öğrendi. Koç, yapılan tetkikler sonunda kötü huylu olduğu belirtilen tümörün tedavisi için onkoloji servisine yatırıldı.

HAKARET SUÇLAMASINDAN HAPİS CEZASI ALDI

Bu arada, daha önceden açılan ve hakaret suçlaması ile süren mahkeme sonuçlandı. 10 ay hapis cezasına çarptırılan Emrah Koç, hastaneden çıkarak cezaevine gitti. 3 ay hapis yatan Emrah Koç, denetimli serbestlikten yararlanarak bir kamu kuruluşunda çalışmak üzere cezaevinden çıktı. Kepez Kaymakamlığı'nda günde 4 saat çalışan Emrah Koç, her gün Sanayi Polis Merkezi'ne giderek imza vermeye başladı.

ACİL SERVİSTE GELEN YARDIM ELİ

Evli, 1 çocuk babası ve eşi hamile olan Emrah Koç, komşularının yardımıyla yaşamını sürdürdü. Hastalığından dolayı bir gece acil servise kaldırılan Emrah Koç, burada facebook üzerinden örgütlenen Sosyal Sorumluluk Projesi Gönüllüleri'nin kurucusu Doğan Elden ile tanıştı. Tümörün tüm boğazını sardığı öğrenilen Emrah Koç için bu kez Doğan Elden harekete geçti. Genç adamın evinin kirasını ödeyen Elden, aileye de yiyecek ve içecek yardımında bulundu.

YETKİLİLER SAHİP ÇIKMALI

Emrah Koç'un hastaneye yatarak tedavi olması halinde kanserden kurtulabileceğini söyleyen Doğan Elden, yetkilileri duyarlı olmaya çağırdı. Emrah Koç'un görme engelli komşusu Hasan Ağaoğlu da işadamlarının gence sahip çıkmasını istedi. Eşi Tuğçe Koç da yetkililerin kendilerine yardım eli uzatmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevine Girip Çıkan Gırtlak Kanseri Hastası Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement