"Gitmediğimiz Yer Kalmayacak!" - Son Dakika
Güncel

"Gitmediğimiz Yer Kalmayacak!"

"Gitmediğimiz Yer Kalmayacak!"

AK Parti Antalya İl Teşkilatı, vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor ve çözüm buluyor.

10.08.2012 15:15

Yaz dönemi çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Antalya İl Teşkilatı, milletvekilleri, il ve ilçe yönetimleri, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte ilçe, belde ve köylerde vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor ve çözüm buluyor. Yaz döneminde bütün milletvekillerinin ilçe, belde ve köylere gideceğini belirten İl Başkanı Av. Mustafa Köse, "Gitmediğimiz yer kalmayacak" dedi. AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, önceki gün Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan ve Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Serik'te belde ve köyleri ziyaret etti.

İl Başkanı Köse, Milletvekili Enç ve beraberindeki partililer Aşağıkocayatak, Kayaburnu ve Dikmen köyleri ile Boğazkent Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler. Belde ve köylerin sorunları hakkında vatandaşlardan bilgi alan İl Başkanı Köse, "Milletvekillerimiz ve teşkilat mensupları ile yaptığımız ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde varsa sorunları yerinde görüp, çözüme ulaştırıyoruz. Ak Parti kadroları olarak sürekli ilçe, belde köy ve ev ziyaretleri yapıyoruz. Diğer siyasi partiler gibi seçimden seçime değil, her zaman bu şekilde çalışıyoruz. Böylelikle yapılan yatırımları takip edebiliyor, başka eksik, sıkıntı varsa onları da görme imkanı buluyoruz. Yerelde çözebildiklerimizi hemen çözüp, hükümetimiz tarafından yapılması gerekenleri de milletvekillerimiz aracılığıyla gerekirse bakanlar kuruluna taşıyıp, çözüm yollarını araştırıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise, "Ak Parti döneminde Türkiye'nin her yerine çok büyük yatırımlar yapıldı. Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için çalışıyoruz. Sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızın yanındayız. Bu ziyaretler sırasında bire bir görüşme fırsatı bulduğumuz hemşehrilerimizle hem sohbet ediyor, hem de taleplerini dinleyip, yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını belirten köylüler AK Partililere teşekkür ettiler.

Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Boğazkent beldesinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından ev ziyaretleri ile sürdürürken, İl Başkanı Mustafa Köse, Teşkilat başkanı Ali Çetin ile birlikte Manavgat'a giderek, İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yaklaşık bin kişinin bulunduğu iftar programına Manavgat'ta bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Menderes Türel de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gitmediğimiz Yer Kalmayacak!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement