Gizem Kara; Kafe Karadeniz'de Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Gizem Kara; Kafe Karadeniz'de Coşturdu

Gizem Kara; Kafe Karadeniz\'de Coşturdu

Gizem Kara; ekibiyle birlikte Kafe Karadeniz'de muhteşem bir konser vererek, dinleyicilerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

19.12.2012 16:12

Karadeniz'in prensesi olarak bilinen Karadeniz'in yükselen sanatçısı Gizem Kara; ekibiyle birlikte Kafe Karadeniz'de muhteşem bir konser vererek, dinleyicilerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Karadeniz'in prensesi

Sakaryalıları her gece ünlü sanatçılarla buluşturan Reyhan Töremiş'in işletmeciliğini yaptığı Kafe Karadeniz; Ünlü Karadeniz Müziği Sanatçıları; Yasemin Yıldız, İslam Yıldız, Recebim, Sinan Sami, Tarık İhtiyar, Oflu Kadir, Ercan Pustu, Nazım Kısa, İsmail Güler, Yılmaz Kasapoğlu ve Cengiz Selimoğlu'ndan sonra; Karadeniz'in prensesi olarak bilinen Karadeniz'in yükselen sanatçısı Gizem Kara ve ekibini ağırladı. Çark Caddesi Kundakçıoğlu Pasajı (Evkur Mağazası karşısı) ikinci katındaki bulunan Kafe Karadeniz'de kendisini dinlemeye gelen hayranlarına muhteşem bir konser veren Gizem Kara; sevilen slow ve hareketli şarkılarını seslendirerek, onlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gizem Kara; Kafe Karadeniz'de Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement