'Gladyatör'ün Gözünden İstanbul - Son Dakika
Güncel

'Gladyatör'ün Gözünden İstanbul

\'Gladyatör\'ün Gözünden İstanbul

Avustralyalı Oscar ödüllü aktör Russell Crowe İstanbul'a geldiğini twitter'da paylaştığı video ve tweetlerle duyurdu.

24.05.2013 02:33  Güncelleme: 08:40

Avustralyalı Oscar ödüllü aktör Russell Crowe İstanbul'a geldiğini sosyal medya sitesi twitter'da paylaştığı video ve tweetlerle duyurdu.

Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Russel Crowe İstanbul'da. Yeni çekeceği tarihi film öncesi Crowe, önce Çanakkale'yi gezdi dün sabah ise İstanbul'a geldi. Crowe, Twitter'daki 960 bin takipçisine sabah saatlerinde, "Biraz okuma yapıyorum. Ama İstanbul hakkında seyahat kitaplarının bana söyleyemeceği başka ne bilmeliyim. Önereceğiniz neler var" diye sordu.

Akşam saatlerinde Kapalıçarşı Nuruosmaniye kapısını gösteren bir video paylaşan Crowe, İstanbul'a varışını da sabah saatlerinde attığı 'İstanbul n'aber" tweetiyle duyurmuştu.

İstanbul'a Barbados bayraklı 'Latiko' adlı süper lüks yatıyla gelen Crowe, takipçilerinden İstanbul hakkındaki tavsiyelerini isteyerek "Biraz okuma yapıyorum, ancak İstanbul hakkında seyahat kitaplarında yer almayan ne bilmeliyim?" diye sordu.

'Gladyatör' filmindeki performansıyla 2001 yılında Oscar ödülü aktör, İstanbul'a demirlemeden önce Çanakkale'yle ilgili izlenimlerini de twitter üzerinden duyurmuş, 'Türk sahil şeridi çok güzelö şeklindeki tweetini takipçileriyle paylaşmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Gladyatör'ün Gözünden İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement