Göcek Cup Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Göcek Cup Başlıyor

Göcek Cup Başlıyor

American Express Sailing Regatta'nın üçüncü ve son Etabı Göcek Cup başlıyor.

04.09.2012 16:16

Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olan ve 11 yıldır Garanti Ödeme Sistemleri tarafından gerçekleştirilen Sailing Cup, bu sene Garanti American Express ana sponsorluğunda American Express Sailing Regatta adıyla düzenleniyor. American Express Sailing Regatta'nın üçüncü ve son heyecanı mavi yolculuk rotalarının önde gelen koyu Göcek'te de devam ediyor. 8-9 Eylül'de Göcek Yat Kulübü desteğiyle gerçekleştirilecek American Express Göcek Cup'ı kazanan tekne, dünya yelken basının yakından takip ettiği Les Voiles de Saint-Tropez'e katılmaya hak kazanacak.

Garanti American Express sponsorluğunda; ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu ve Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) organizasyonuyla gerçekleşecek olan American Express Göcek Cup, 8 Eylül Cumartesi günü start alacak ve 9 Eylül Pazar günkü yarışlarla son bulacak. 9 Eylül Pazar akşamı Virgin Radio'nun eşlik edeceği davetin sonundaki ödül töreninde, American Express Göcek Cup'ın şampiyonu ve Saint Tropez'deki yarışlara katılmaya hak kazanacak tekne belli olacak.

Göcek Etabı'ndan önce gerçekleştirilen American Express Bosphorus Cup'ın birincisi

Goblin-3 teknesi, Porto Cervo Melges 32 Avrupa Şampiyonası'nda yarışma şansını hak kazanırken; American Express Turgutreis Cup'ın finalisti Fenerbahçe-1 teknesi 11-18 Ağustos'ta tarihleri arasında Cowes Week İngiltere'de yapılacak olan yarışa katılmaya hak kazanmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göcek Cup Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement