Gölcük'te Tatilcilerin Kar Neşesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gölcük'te Tatilcilerin Kar Neşesi

Gölcük\'te Tatilcilerin Kar Neşesi
29.02.2012 16:15

Bolu'da aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından mesire yeri Gölcük'te kar kalınlığı yaklaşık 1.5 metreye ulaşırken, göl kenarındaki yollar kapandı.

Bolu'da aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından mesire yeri Gölcük'te kar kalınlığı yaklaşık 1.5 metreye ulaşırken, göl kenarındaki yollar kapandı. Tatilciler, masaların üzerinden yere atlayarak karın tadını çıkardı.

Çam ormanları arasındaki mesire alanı kar yağışıyla birlikte karla kaplandı. Göl üzerini kaplayan beyaz örtüsüyle kartpostallık görüntüler yaşandığı Gölcük'te tatilciler kapanan yollar nedeniyle zor anlar yaşadı. Kar kalınlığının yaklaşık 1.5 metreye ulaştığı Gölcük'te göl kenarındaki gezinti yolları karla kaplandı. Gölcük'e gezmeye giden tatilciler de belirli bir yere kadar gidebilirken, bazı tatilciler de masalardan yere atlayarak karın tadını çıkardı.

MY,KY(MÇ/BT) - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölcük'te Tatilcilerin Kar Neşesi - Son Dakika


Advertisement