Gölpazarı Belediye Başkanı Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram etti - Son Dakika
Güncel

Gölpazarı Belediye Başkanı Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram etti

Gölpazarı Belediye Başkanı Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram etti

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Belediye tarafından hazırlanan aşure halka dağıtıldı. Başkan Suer, aşure dağıtımının birlik ve beraberliği artırmasını temenni etti ve Muharrem ayını kutladı. Aşure etkinliği gün boyu devam etti ve halk tarafından yoğun ilgi gördü. Halk, Başkan Suer'e teşekkürlerini iletti.

31.07.2023 11:10

Gölpazarı Belediye Başkan Hayri Suer, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Gölpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan aşure halka dağıtıldı. Vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Suer "Muharrem ayında bulunmamız nedeniyle aşure dağıtımımızı gerçekleştirmekteyiz. İçinde bulunduğumuz bu ayın ve aşure gününün birlik ve beraberliğimizi artırmasını temenni ediyorum. Muharrem ayını tekrardan kutluyor ve hepimize kardeşliği, bereketi getirmesini diliyorum." dedi.

Halk tarafından da yoğun bir talep gören aşure etkinliği gün boyu devam etti. Aşure ikramından memnuniyet duyan halk Başkan Suer'e teşekkürlerini iletti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gölpazarı Belediye Başkanı Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement