Gönül Dağı'nda Türk Bayrağı Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gönül Dağı'nda Türk Bayrağı Açıldı

02.01.2025 15:20

Kırşehirli dağcılar, Gönül Dağı'nda Türk Bayrağı açarak doğa sporlarına dikkat çekti.

Kırşehir'de dağcılar Gönül Dağı'na çıkarak Türk Bayrağı açtı

KIRŞEHİR - Kırşehirli dağcılar, 2025 yılının ilk günlerinde Gönül Dağı zirvesine çıkarak Türk Bayrağı açtı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Kırşehir İl Temsilciliği organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte, hem sportif faaliyet hem de bilimsel faaliyetler dikkat çekti. Kaman ilçesi Demirli köyünde başlayan etkinlikte; dağcılar, tırmanış için hazırlık yaparken karla kaplı zeminde güneşli ve berrak bir doğa yürüyüşünün keyfini çıkardı. Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve öğretim üyelerinin de yer aldığı yürüyüşte bin 647 metre yükseklikteki Kale Tepe eteklerine ulaşıldı.

Etkinlik esnasında öğretim üyeleri bazı ölçümler de yaptı. 2025 yılının ilk gününde gerçekleştirilen etkinlikle doğa sporlarına olan ilgilinin arttırılması hedefleniyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gönül Dağı'nda Türk Bayrağı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement