Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileler ve Koruyucu Aile Adayları Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileler ve Koruyucu Aile Adayları Bir Araya Geldi

Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileler ve Koruyucu Aile Adayları Bir Araya Geldi

Koruyucu Ailelerimiz, Proje çerçevesinde Koruyucu Aile adayları ile bir araya gelerek yaşadıklarını, anılarını paylaştılar, kendi deneyimlerini anlattılar

28.06.2013 11:55

Çilimli Kaymakamlığı ve Çilimli Belediye Başkanlığı tarafından, Çilimli Tepe Köyü yaylasında organize edilen piknik organizasyonuna; Sayın Valimizin eşi Aysel Yılmaz Hanımefendi, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker'in eşi Rüveyda Ülker, Vali Yardımcısı Miktat Alan'ın eşi Yasemin Alan, Çilimli Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez ve eşi Türkan Göçmez, Gölyaka Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet Ali Özkan'ın eşi Arzu Özkan, Çilimli Belediye Başkanı ve eşi Sevda Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruhi Çokan ve personeli, Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız'ın eşi Hatice Yıldız, Fehmi Öney Sevgi Evleri Kurucusu Şükran Öney, Koruyucu Aileler, Koruyucu Aile Adayları, Gönül Elçileri ve sevgi evlerinden çocuklarımız katıldı.

Koruyucu Aile görevini iki yetişkin kızımızı alarak üstlenen Fevziye Bircan Gence; " yalnız bir anne, çocuk bekleyen ve çocuk sevgisine hasret bir aile, vakit kaybetmeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvurup, gereken işlemleri yapmaya başlamalarını tavsiye ediyorum. Onlarla tekrar dünyaya geldim, beni tekrar yaşamaya motive ettiler" dedi.

Çilimli Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Volkan Barış Göçmez; "Gönül Elçileri Projesi başladığından beri Düzce'de Koruyucu Aile başvurusunda bulunan başvuru sayısı 100'ü aştı. Bu durum Düzcelilerin ne kadar duyarlı ve yüce insan olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Bu süreçte 27 çocuğumuzu her biri çok seçkin insanlar olan Koruyucu Ailelerimize gönül rahatlığıyla emanet ettik. Onlara minnettarız." ifadelerinde bulundu.

Koruyucu Ailelerimiz, Proje çerçevesinde Koruyucu Aile adayları ile bir araya gelerek yaşadıklarını, anılarını paylaştılar, kendi deneyimlerini anlattılar. Ayrıca yuvadan uçan yavrularımızla karşılaşan arkadaşları arasındaki muhabbetleri gözlemlenmeye değerdi. Diğer arkadaşlarına KORUYUCU AİLE yanına katılmalarının da cesaretini vermiş oldular. Koruyucu Aile adaylarımız küçükte olsa, büyükte olsa, yetişkinde olsa her yaşta çocuğumuza sahip çıkabileceklerini anlayarak önyargılarından kurtulmalarını da dile getirdiler.

Organizasyon boyunca, Sevgi Evlerinde kalan öğrencilere, ilizyon gösterisi, palyaço ve mangal partisi etkinlikleri ile çocuklarla güzel bir gün geçirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileler ve Koruyucu Aile Adayları Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement