Gördes Başkan'a Kucak Açtı - Son Dakika
Güncel

Gördes Başkan'a Kucak Açtı

Gördes Başkan\'a Kucak Açtı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Gördes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Gördeslilerle buluştu.

19.12.2013 11:12

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Gördes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Gördeslilerle buluştu. İlçeye bağlı Fundacık Köyü'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Ergün'e Gördesliler sevgi gösterisinde bulundu. Gösterilen ilgi nedeniyle tüm Gördeslilere teşekkür eden Başkan Ergün, Manisa'nın resmen büyükşehir olacağı 1 Nisan tarihinde birçok kesimin hayal dahi edemeyeceği projelerle kenti bütünüyle kalkındıracaklarının sözünü verdi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes programına ilçeye bağlı Fundacık Köyü ile başladı. Başkan Ergün'ün Gördes ziyaretine Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Demirağ, Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ve Fundacık Köyü Muhtarı Rıza Efe eşlik etti. Başkan Ergün, Fundacık Köyü'nde davul-zurna eşliğinde büyük ilgi ile karşılandı. Kendisini karşılayan köy sakinleriyle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Manisa Belediyesi'nde göreve geldikleri günden geçen süreye kadar yaptıkları çalışmayı anlatan Ergün, 96 milyon TL borç ile aldıkları Manisa Belediyesi'ni kendi ayakları üzerinde durabilen bir belediye haline getirdiklerini söyledi.

Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemeden hizmet veriyoruz

Manisa Belediyesi'nde sağlanan mali disiplinin ne şekilde sağlandığını örneklerle açıklayan Başkan Ergün, "Birilerinin cebine giden, hortumlanan belediye gelirlerini, belediye kasasına girmesini sağlayarak, bugün geldiğimiz noktada şükürler olsun tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz" dedi. Manisa'da 57 mahalleye ayrım gözetmeksizin gerekli tüm hizmetleri götürdüklerini ve girilmedik tek bir sokak dahi bırakmadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "2012 yılı sonunda çıkan yasa ile Manisa artık büyükşehir oldu. Parti ayrımı gözetmeksizin mevcut imkanlarımızla tüm ilçe, belde ve köylerimize karınca kararınca Şubat ayından itibaren hizmetler götürmeye başladık" dedi.

Ayrım yapmayacağız

Manisa Merkez'e bağlı 80 köyün çöp toplama işini Manisa Belediyesi olarak yapmaya başladıklarını belirten Başkan Ergün, "Bugüne kadar ilçe, belde ve köylerimize toplam 150 kilometre asfalt hizmeti götürdük. İnşallah 1 Nisan itibariyle bütçemiz de büyükşehir bütçesi olduğunda birçok kesimin hayal dahi edemeyeceği projeleri ilçe, belde ve köylerimize sunacağız. Biz ayrım yapmıyoruz. Göreve yeniden seçilirsek partiye göre değil, insan odaklı hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Başkan Gördes'ten destek istedi

Mahalli İdareler Seçimleri'nde vatandaşlara 4 oy kullanacakları uyarısı da yapan Başkan Ergün, "1 tane muhtar seçimi, bir tane belediye meclis üyeliği, bir tane ilçeniz belediye başkanı ve bir tane de büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 4 ayrı oy kullanılacak. Her oy önemli, o nedenle hata yapmamak gerekiyor. Gördes'ten büyükşehir belediye meclisine 3 tane meclis üyesi seçilecek. Ben 3'ünü de Milliyetçi Hareket Partisi'nden olmasını sizlerden istiyorum. Bu iş ekip işidir. İnsan kendi ekibiyle birlikte çalışmak ister. O açıdan İbrahim Emre Bey'i Gördes'te, bizleri de büyükşehirde desteklemenizi istiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sıcak karşılamanız ve misafirperverliğiniz nedeniyle hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ergün'e sıcak ilgi

Fundacık Köyü programını, köy sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek noktalayan Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte Gördes ilçe merkezine geçti. Burada MHP Gördes İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Ergün, bir süre partililerle sohbet etti. Parti teşkilatı önünde çektirilen hatıra fotoğrafının ardından Başkan Ergün, vatandaşlarla selamlaştı, esnaf ziyareti yaptı. Yüzlerce vatandaşla tek tek tokalaşan ve esnaflara da 'hayırlı işler' dileyen Başkan Ergün'e gittiği her bölgede yoğun ilgi gösterildi. Başkan Ergün'ün Gördes ziyaretinde çocuklara futbol topu, vatandaşlara da üzerinde 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazısı bulunan atkılardan hediye edildi.
Oda ve kurumlar da ziyaret edildi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ziyaretinde Gördes Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Gördes Ticaret ve Sanayi Odası, Gördes Ziraat Odası, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gördes Belediyesi Otogarı, Gördes Ülkü Ocakları Başkanlığı, Gördes Şoförler ve Otomobilciler Odası gibi oda ve dernekler ile sivil toplum kuruluşlarını da gezdi. Oda başkanları ve kurum müdürleri ile selamlaşan Başkan Ergün, kendilerine Manisa'dan selam getirdiğini söyledi.

Öğrencilerle sohbet etti

Başkan Ergün, ziyaretinde Gördes Sanayi Sitesi'ni de gezdi. Sanayi sitesindeki tüm esnafla tek tek el sıkışan Başkan Ergün, 'Hayırlı işler' diledi. Sanayi Sitesi'nin ardından çarşı merkezinde vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, CBÜ Gördes Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle sohbet etti, onlara üzerinde 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazısı bulunan atkılardan hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gördes Başkan'a Kucak Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement