Görme Engelli Ersin Çimen'den Dayanışma Konseri - Son Dakika
Güncel

Görme Engelli Ersin Çimen'den Dayanışma Konseri

Görme Engelli Ersin Çimen\'den Dayanışma Konseri

Özel bir televizyon kanalının yetenek yarışmasında zihinden yaptığı matematik hesapları ve türküleriyle adını duyuran görme engelli Ersin Çimen, Kayseri'de engelliler için 'Dayanışma Gecesi' düzenledi.

09.02.2013 10:05

Özel bir televizyon kanalının yetenek yarışmasında zihinden yaptığı matematik hesapları ve türküleriyle adını duyuran görme engelli Ersin Çimen, Kayseri'de engelliler için 'Dayanışma Gecesi' düzenledi. Gecede, yerel sanatçılarla birlikte Türk Halk Müziği sanatçısı Belkıs Akkale de sahneye çıktı.

Star TV'deki 'Yetenek Sizsiniz' programında matematik gösterisi ve bağlamadaki ustalığıyla dikkat çeken Kayserili görme engelli Ersin Çimen, Kadir Has Spor Salonu'nda konser verdi. Gecenin sunuculuğunu televizyon programcısı Mesut Yar yaptı. Mesut Yar, Ersin Çimen'in yarışmada yarı finalde olduğunu hatırlatarak, finale yükselebilmesi için konsere gelen izleyicilerden SMS göndermelerini istedi.

Engellilerden oluşan 'Destan Grubu', yerel sanatçı Recep Alemdar'ın söylediği şarkılardan sonra sahneye çıkan Ersin Çimen, türkülerle izleyicileri coşturdu. Türk Halk Müziği sanatçısı Belkıs Akkale'nin de sahneye çıktığı gecede, doğuştan bedensel engelli 12 yaşındaki Seda Karakaya'ya akülü araba ve 24 bedensel engelliye ise, tekerlekli sandalye hediye edildi. Biletlerinin 10 TL'den satıldığı konsere yaklaşık 300 kişinin geldi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görme Engelli Ersin Çimen'den Dayanışma Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement