Görme Engelli Öğrenciden Duygulandıran Şarkı - Son Dakika
Güncel

Görme Engelli Öğrenciden Duygulandıran Şarkı

Görme Engelli Öğrenciden Duygulandıran Şarkı

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen 13.Tarım ve Seracılık Festivali'nde İlköğretim Şenliği düzenlendi.

24.04.2012 10:02

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen 13. Tarım ve Seracılık Festivali'nde İlköğretim Şenliği düzenlendi. Gece sahneye çıkan görme engelli 5. sınıf öğrencisi Berrin Karakaş'ın söylediği şarkı, dinleyenleri duygulandırdı.

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen 13.Tarım ve Seracılık Festivali haftasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlköğretim Şenliği düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte ilçede bulunan okulların öğrencileri sahne aldı.

Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen geceye, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede ilköğretim öğrencileri sahnede hünerlerini sergiledi. Cüce şov, miniklerden oluşan palyaço ekibi ve komedi gösterileri ile izleyenlerden alkış aldı. Doğuştan görme engelli Berrin Karakaş ise, 'Hasretinden yandı gönlüm' adlı parçayı seslendirdi. 5 sınıf öğrencisinin söylediği şarkı sonrası izleyenlerden tam not aldı. Sahneye çıkmadan önce çok heyecanlandığını belirten Karakaş, "Çok korkuyordum. Ama şimdi iyiyim. Çok mutlu oldum. Göremesem de seyircileri hissettim" dedi.

Öğrencilerin gösterilerin ardından Belediye Başkanı Çetinkaya, okul müdürlerine plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görme Engelli Öğrenciden Duygulandıran Şarkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement