Görünmez Savaşçı Filmi - Son Dakika
Güncel

Görünmez Savaşçı Filmi

Görünmez Savaşçı Filmi

Görünmez Savaşçı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Görünmez Savaşçı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 22:33

Her ne kadar Ben “savaş denkleminden insan pilot faktörü”nü çıkarmakta tereddütlüyse de, Cummings takıma ‘EDI’yle birlikte ilk gerçek görevlerine çıkma emri verir. Pilotları şaşırtan şey ‘EDI’nin çok sıkı bir kanat adamı olduğunu kanıtlaması ve hedefi başarıyla yok edişidir. Ama üsleri olan uçak gemisi ABD CARL VINSON’a dönerken, ‘EDI’ ye yıldırım isabet eder. Uçağın beyni, yaratıcılarının asla hayal bile edemeyeceği şekilde genişler. Ben ve Henry’nin tedbirli yaklaşımına karşın, Cummings ‘EDI’nin takıma tekrar katılmaya hazır olduğunu açıklar.

Çin’in uzak bir bölgesindeki nükleer silahlı, savaş yanlısı bir diktatörü hedef alan bir sonraki görevlerinde, ‘EDI’nin ciddi akım sorunları daha da kötüleşir. Ben saldırının getirdiği risklerin kendisi, Henry ve romantik bir yakınlık duyduğu Kara’ya sağlayacaklarını kat kat geçtiğine ikna olur. Göreve son verdiğinde, ‘EDI’ emirlere karşı gelir ve saldırıyı gerçekleştirir.

‘EDI’ çok gizli bir görevi uygulamaya karar verdiğinde ise, eğer başarılı olursa, dünyada nükleer bir kıyametin kopması kaçınılmazdır. Ve bunu durdurabilecek tek kişi Ben’dir.

Yönetmen: Rob Cohen

Senaryo: W.D. Richter

Oyuncular: Richard Roxburgh, Sam Shepard, Jamie Foxx, Jessica Biel, Josh Lucas

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Stealth

Yapımcı Firma: Original Film/ Phoenix Pictures/Laura Ziskin

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 121 dk.

Resmi Sitesi: www.sonypictures.com/movies/stealth

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 23.09.2005

Son Dakika Güncel Görünmez Savaşçı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement