Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den

02.04.2026 11:00

Tunceli Pertek’te badem ağaçlarının çiçek açmasıyla oluşan bahar manzarası görenler mest etti. Kısa sürede hızla yayılan görüntüler için "İsviçre değil Türkiye" yorumları yapıldı.

Tunceli’nin Pertek ilçesinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte badem ağaçları çiçek açtı. Ortaya çıkan manzara, doğaseverlerin ilgisini çekti.

BEYAZ VE PEMBE TONLAR DOĞAYI SÜSLEDİ

Keban Baraj Gölü kıyısında bulunan ve kentin “giriş kapısı” olarak bilinen ilçede, badem ağaçları beyaz ve pembe tonlara büründü. Çiçek açan dallar, buğday tarlaları ve gölün maviliğiyle birleşerek görsel şölen oluşturdu.

DRON İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Baharın habercisi olarak görülen badem çiçekleri, ilçe sakinleri ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekerken, oluşan manzara dron ile havadan da görüntülendi.

İşte Tunceli'de çekilen fotoğraf kareleri; 

Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den
Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den
Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den
Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntü İsviçre'den değil Türkiye'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakim ATMACA Hakim ATMACA:
    Vatanımız cennet Allah fitnelerin eksikliğini versin 11 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement