Göstericilere Boyalı Mermi - Son Dakika
Güncel

Göstericilere Boyalı Mermi

Göstericilere Boyalı Mermi

Gaz bombası ve tazyikli suyu kullanan polis son günlerdeki olaylarda protestocuları boyalı mermi atan silahlarla da hedef aldığı dikkati çekiyor.

16.06.2013 16:31  Güncelleme: 17:19

Gaz bombası ve tazyikli suyu sıklıkla kullanan polis son günlerdeki olaylarda protestocuları boyalı mermi atan silahlarla da hedef aldığı dikkati çekiyor.

Bugün İstiklal Caddesi'nde toplanmak isteyen bir gruba polisten müdahale geldi. Müdahaleye Akrep diye bilinen polis aracı da kullanıldı. Zırhlı aracın üst kısmındakı polis elindeki boyalı mermi atan silahı göstericilere yönlendirip art arda tetiğe bastı

İstiklal Caddesi'nde toplanan bir gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Saat 13.30 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde toplanan ve Türk bayrağı açan gruba polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Yapılan uyarıların ardından dağılmayan gruba polis önce tazyikli su sıkarak ardından da gaz bombası atarak müdahale etti.

TOMA aracının önüne geçen ve sıkılan tazyikli suyun önünde durmaya çalışan bir kişi sivil polisler tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getiridi. Polis, grubu Galatasaray Lisesi önüne kadar kovalarken, bazı göstericilerin İstiklal Caddesi üzerinde ara sokaklara kaçtığı görüldü. Atılan biber gazlarından bazı turistlerin etkilendiği görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göstericilere Boyalı Mermi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement