İstanbul üniversitesi'nde önceki gün Kobani protestosu sırasında çıkan olaylarda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 39 öğrenciden 19'u savcılık tarafından serbest bırakıldı. Savcılık, 20 öğrenciyi de, "adli kontrol" şartıyla serbest bırakılmaları için nöbetçi mahkemeye sevk etti.
Örgütlü Suçlar ve Terörle Mücadele Savcısı Önder Yaman'ın yürüttüğü soruşturma kapsamında 6 savcı tarafından sorgulanan öğrencilerden 19'u serbest bırakıldı. Savcılar, öğrencilerden 20'sini ise "adli kontrol" şartıyla serbest bırakılmaları için nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Öğrencilerin hakimlik sorgusu devam ediyor.
OLAY...
İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde farklı günlerde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan gerginlik zaman zaman kavgaya dönüşmüş, üniversiteye giren polis, gerginlik ve kavganın tarafı olan öğrencileri gözaltına almış, bu sırada 1 satır ile çok sayıda sopa ele geçirilmişti. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › İstanbul Üniversitesinde Gözaltına Alınan Öğrencilerden 19'u Serbest - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.