Göztepe'nin 3 Bankosu - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin 3 Bankosu

Göztepe\'nin 3 Bankosu

Ptt 1'inci Lig'de play off yarışına tutunmaya çalışan Göztepe'de ikinci yarıda sadece 3 futbolcu tüm maçlarda 90 dakika sahada kalabildi.

03.03.2016 13:12

Ptt 1'inci Lig'de play off yarışına tutunmaya çalışan Göztepe'de ikinci yarıda sadece 3 futbolcu tüm maçlarda 90 dakika sahada kalabildi. Kaleci Gökhan Değirmenci, sağ bek Serkan Kurtuluş ve stoper Gencer Cansev hem eski Teknik Direktör Metin Diyadin'in hem de yeni çalıştırıcı Önder Özen'in vazgeçilmezleri oldu. İki teknik adam da 3 oyuncu dışındaki diğer futbolcuları rotasyona sokarken, ideal 11'i bulmakta zorlandı. Göztepe'de Gökhan, Serkan ve Gencer'in ardından en istikrarlı isim kadro dışı bırakılan kaptan Giray oldu. İkinci yarıdaki 5 müsabakanın tamamında sahada kalan tecrübeli oyuncu geçen haftaki Balıkesirspor deplasmanı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Göztepe'de 2016'da 5 oyuncu bir dakika bile oynama şansı bulamadı. Devre arasında Manisaspor'dan alınan İsmail Köse ile Sarıyer'den gelen Atacan'ın yanı sıra sağ kanat Maah, stoper Cemil ve orta saha Salim siftah yapamadı. Bu süreçte en az süre alan oyuncusu ise İsveçli Nahir Besara oldu. Göztepe'de en çok eleştirilen isim olan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu sadece 1-1 sona eren Şanlıurfaspor sınavında son 6 dakika forma giydi. Besara 84'üncü dakikada girdiği oyunda 88'inci dakikada penaltı yaptırıp takımını galibiyetten etti. Öte yandan cumartesi günü Alima Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe'de sarı kart cezalıları Özgür ve Gökhan Karadeniz forma giyemeyecek.

GOSSO SON 15 YILDAKİ 3'ÜNCÜ YABANCI KAPTAN OLDU

Göztepe'de Giray Kaçar'ın kadro dışı bırakılmasının ardından kaptanlık görevine getirilen Jacques Gosso, sarı kırmızılı ekibin son 15 yıldaki 3'üncü yabancı kaptanı oldu.

İlk olarak 2001-2002 sezonunda Polonyalı file bekçisi Radoslaw Majdan'ın kaptanlık yaptığı Göztepe'de 2012-2013 sezonunda da Kamerunlu golcü Herve Tum bu sorumluluğu üstlendi. Takımın en tecrübeli oyuncularından olan Gosso kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini dile getirdi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin 3 Bankosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement