Göztepe'ye Övgü - Son Dakika
Güncel

Göztepe'ye Övgü

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor, puan kaybederken Sarıyer'i deplasmanda 4-2 yenerek arasındaki puan farkını 3'e indiren Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, takımına övgüler yağdırdı.

09.02.2015 15:10

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor, puan kaybederken Sarıyer'i deplasmanda 4-2 yenerek arasındaki puan farkını 3'e indiren Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, takımına övgüler yağdırdı.

Önceki haftalarda kazanılan maçlarda dahi oyuncularını eleştiren Metin Diyadin, biu defa farklı konuştu. "İşte gerçek Göztepe" bu diyen Metin Diyadin, "Sarıyer karşısında mükemmele yakın oynadık. Futbolcularım bu müsabakada sezonun en iyi performansını ortaya koydu" diye  konuştu. İlk 60 dakikada rakibi boğduklarını söyleyen Metin Diyadin, söyle devam etti:

"Sarıyer daha sonra attığı uzun toplarla gol bulsa da disiplinden taviz vermedik. Bandırmaspor'un evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 bera.bere kalması, işin tuzu biberi oldu. Kafamdaki sistem de oturdu. Kadroda Halil, Timur, Ümit gibi önemli eksikler vardı. Buna rağmen hiç bocalamadık. Demek ki sistem takımı olmayı başardık. 1 haftada 3 maça çıkacağız. Zorlu bir takvime giriyoruz. Kayıp yaşamayacağız."

TİMUR'DA YIRTIK ÇIKTI

Göztepe'de teknik heyet, takımın en skorer ismi Timur Kosavalı'dan gelen haberle sarsıldı. Sarıyer maçı öncesi ter idmanında genç futbolcu, Salim İyik'in sol bileğine basması sonucu sakatlanan ve kadrodan çıkarılan Timur'da yırtık tespit edildi. Kulüp Doktoru Zeki Taşyürek, tecrübeli oyuncunun sol ayak bileğinde parçalı bağ yırtığı olduğunu açıkladı. Timur'un 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği bilgisini veren Taşyürek, "Bu tür sakatlıklar iyi bir dinlenme ile 1 haftada da geçebiliyor. Futbolcumuzun tedavisine başladık. Umarız en kısa sürede takıma döner" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'ye Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement