Greenpeace Üyeleri Kalp Oluşturdu - Son Dakika
Güncel

Greenpeace Üyeleri Kalp Oluşturdu

Greenpeace Üyeleri Kalp Oluşturdu

Kuzey Kutbu'nun iklim değişikliği nedeniyle koruma altına alınması isteyen Greenpeace üyeleri, bir araya gelerek kalp şeklini oluşturdu.

20.04.2013 17:35  Güncelleme: 11:28

Kuzey Kutbu'nun iklim değişikliği nedeniyle koruma altına alınması isteyen Greenpeace üyeleri, eski Galata Köprüsü üzerinde 'I" ile "Arctic" yazan bez afişlerin arasında bir araya gelerek kalp şeklini oluşturdu.

Greenpeace üyesi, yaklaşık 100 kişi eski Galata Köprüsü üzerinde bir araya geldi. Kırmızı tişörtler giyen grup üyeleri "I ♥ Arctic (Kuzey Kutbunu Seviyorum)" diye yazdı.

Bu eylemin dünyadaki 280 şehirde aynı anda yapıldığı belirtildi. Greenpeace'in Akdeniz İletişim Sorumlusu Gülçin Şahin, "Yaklaşık 1 yıldır Greenpeace'in uluslararası olarak kuzey kutbunu korumak için bir kampanyası devam ediyor. İklim değişikliği nedeniyle kuzey kutbunun yüzde 75'i son 30 yılda kaybettik. Bu yüzden son 1 yılda dünya çapında 3 milyon imza toplandı. Bugünde tüm dünyada 280 ayrı şehirde insanlar bir araya gelerek sembolik olarak bir kalp şekli oluşturuyorlar. Kuzey Kutbu'nu seviyoruz. Korunmasını istiyoruz. Bizler hükümetlere bu mesajı veriyoruz. Kuzey Kutbu'nda bir koruma alanı oluşturulmasını talep ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Greenpeace Üyeleri Kalp Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement