Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika
Güncel

Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis'te gerçekleşen operasyonda, 'Terörde Arananlar Listesi'nde 'gri' kategoride yer alan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç isimli teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Operasyonda 4 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Bakan Yerlikaya, şehitlerin kanının yerde kalmayacağını ve terörle mücadelenin devam edeceğini belirtti.

02.08.2023 03:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

BİTLİS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı eylemlerde yer aldığı tespit edilen ve 'Terörde Arananlar Listesi"nde 'gri' kategoride yer alan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç isimli teröristin Bitlis'te silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Operasyona ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Jandarma komandolarımızın ısrarlı ve kararlı takipleri sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas kuruldu. Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde gri kategoride bulunan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için hainlere nefes aldırmayacağız terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek."

Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gri kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement