GSİM, Basın Mensuplarına Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

GSİM, Basın Mensuplarına Teşekkür Belgesi

GSİM, Basın Mensuplarına Teşekkür Belgesi

Mehmet Şafi Erim Ağrı' da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupu temsilcileri ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.

14.04.2012 11:44

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim Ağrı' da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupu temsilcileri ile öğlen yemeğinde bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi şark köşesinde verilen yemekli basın toplantısında bir konuşma yapan İl Müdürü Erim, spordaki başarılardan ve yapılan diğer hizmetlerden söz etti.

Sizlere bu teşekkür belgelerini takdim ederken aynı zamanda da , bazı gerçekleri bazı hususiyetleri de sizlerle paylaşmak isterim. Üniversitede çalıştığımız zaman içersinde bize bu görev teklif edildi, kendi alanımız olması vesilesi ile buraya severek geldik. Bütün ekibimiz ile ciddi ve güzel çalışma ortaya koyduğumuza kanaat ediyorum. Bizden önce görev yapan bütün il müdürlerimize bir teşekkürü de borç biliyoruz. Bilindiği gibi kış mevsimi ilimizde çok çetin geçti. Buna rağmen hiç boş durmadık, şube müdürlerimiz ile birlikte ilçelerdeki tesislerimizi faal hale getirmek için harekete geçtik.

Tesislerimizin herhangi birinde duş yada lavabolar kullanılmaz halde iken, şimdi gidip gezebilirsiniz hem duşlarımızı yeniledik, hem de rahat bir ortamda spor yapabilecek şartları oluşturduk. Gençlik Merkezi, 15 Nisan Spor Salonu, Patnos Spor Salonu ve Doğubayazıt Sporcu Eğitim Merkezini tadilattan geçirdik. Bunları yaparken Milletvekillerimizin, Valimizin ve Spor Genel Müdürlüğümüzün desteğini aldık. Gerçekten biz ne istediysek, bunların hepsi yerine geldi. Burada bize desteğini esirgemeyen Milletvekillerimize, Valimize ve Spor Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Gençlik merkezimizde öncesinde sadece 6 tane kursumuz mevcuttu. Fakat şimdi biz bu sayıyı 21 çıkardık. Tabi biz bunu tek başımıza yapmadık. Gençlik Merkezi Müdürümüz Mustafa Tanır ve Gençlik Lideri Cevdet Erdoğmuş'un bize katkıları çok oldu. Sportif alanda yine başarının en üst seviyesine ulaştık. Bakınız kayakta hem kız hem erkek takımımız Türkiye şampiyonu oldular. Atletizm de yine aynı başarı elde edildi ve Malta da düzenlenen yarışmada erkek takımız dünya şampiyonu kız takımımız ise dünya ikincisi oldu.

Yine Milli Boksörümüz Adem Kılıççıya verilen daire sözü geçtiğimiz günlerde anahtar teslimatı yapıldı. Halterde Arif Koç Dünya üçüncüsü , yine boksta Ceyhun Barış Avrupa üçüncüsü olmuş. Bu sporcularımıza da 5 tanesini hocalarına vermek kaydı ile 20'şer cumhuriyet altını verdik. Sporcularımız gibi başarılı olan personelimize de teşekkür belgesi ile ödüllendirdik. Ama çalışanlara, emek verenlere, gayret edenlere verdik. Her konuda gözümüz kulağımız olan siz değerli basın mensuplarını da ihmal etmedik. Bizi çalışmalarımızda ve başarılarımızda yalnız bırakmadığınız için, sizlere de bu manada teşekkür belgesini vermeyi uygun gördük. Bakın biz Ağrıda bir ilki başardık. Dünya şampiyonasına hem erkek hem kız takımlarımız ilk kez beraber gitti ve orada erkek takımımız dünya şampiyonu oluyor kız takımımız ise dünya ikincisi oluyor. Yine bu sporcularımız sayın valimiz tarafından 20 'şer cumhuriyet altını ile ödüllendirilecek.

Biz Ağrı ilimiz için var gücümüz ile çalışıyoruz bundan hepiniz emin olmalısınız Fakat bazı şahıslar onlarla kişisel sorunlarımızın olduğunu düşünüyorlar. Ama gerçekten çok yanlış düşünüyorlar çünkü bizim hiç kimse ile kişisel bir sorunumuz olamaz. Biz spora yada Gençlik Hizmetlerine katı sağlamak isteyen herkese kapımız sonsuza kadar açıktır. Spor tesislerimiz 24 saat(Gece vardiye sistemi oluşturarak) açıktır. Bize katkı sağlamak isteyen insanlara nasıl engel olabiliriz. Bu mantık dışıdır, ve kendi ayağımıza kurşun sıkmakla eşdeğerdir dedi. Basın toplantısı soru cevap şeklinde devam etti. Daha sonra basın mensuplarına takdim edilen teşekkür belgeleri ve ardında çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GSİM, Basın Mensuplarına Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement