Göreve yeni başlayan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor.
GTO'dan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) ile Gaziantep Servisçiler Odası ve beraberindeki heyet, tebrik ziyaretinde bulundu.
GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep'in her alanda daha güçlü olması için kurumlararası iş birliğini önemsediklerini dile getirdi.
Türkiye ve Gaziantep için birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmemek gerektiğini belirten Hıdıroğlu, "Gaziantep'in sosyal ve ekonomik gelişimine katkı yapacağına inandığımız her projede iş birliklerine açığız. Kentimizi çok daha ileriye taşıyabilmek için sahip olduğu potansiyeli hep birlikte harekete geçirip, çocuklarımıza güçlü bir miras bırakmalıyız." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Gso Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?