GÜBRETAŞ Paydaşlarının İftar Buluşmaları - Son Dakika
Güncel

GÜBRETAŞ Paydaşlarının İftar Buluşmaları

GÜBRETAŞ Paydaşlarının İftar Buluşmaları

Ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar davetleri, GÜBRETAŞ paydaşlarını buluşmaya devam ediyor.

19.07.2013 19:42  Güncelleme: 19:44

Ana hissedarımız Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Merkez Birliği'nin yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak Ankara'da düzenlenen geleneksel iftar yemeği programı, 11 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirildi. JW Marriott Otel'de yapılan iftar programına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit ve Tarım Komisyon üyeleriyle diğer milletvekillerimizin yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke ve yönetim kurulu üyeleri ile TKK Merkez Birliği Genel Müdürü ve GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta ve diğer yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları ve daire başkanları ile Merkez Birliği yönetici ve çalışanlarının aileleri katıldı.

GÜBRETAŞ'ın İstanbul'daki personeline ve paydaşlarına yönelik organize edilen iftar programı ise 12 Temmuz 2013 tarihinde Kandili Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleşti. İftar yemeğine GÜBRETAŞ yöneticileri ve çalışanların ailelerinin yanı sıra iştirak şirketlerinden yöneticiler ve tedarikçi firmalardan davetliler de katıldı.

GÜBRETAŞ'ın üçüncü iftar buluşması ise 19 Temmuz'da Kocaeli'nde düzenlenecek. Bu programa da şirket yöneticileri ile Yarımca Tesisleri'ndeki kapsamiçi ve kapsamdışı çalışanlar aileleriyle birlikte katılacak…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GÜBRETAŞ Paydaşlarının İftar Buluşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement