Güçlü Genç Kadınlar, Mutlu Yarınlar - Son Dakika
Güncel

Güçlü Genç Kadınlar, Mutlu Yarınlar

Güçlü Genç Kadınlar, Mutlu Yarınlar

"Güçlü Genç Kadınlar, Mutlu Yarınlar" Projesi, TÜHİD Altın Pusula Ödülünü kazandı.

27.06.2012 15:40  Güncelleme: 16:44

Türkiye'de halkla ilişkiler sektörünün ilk ve tek ödül programı olan ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından 1999'dan bu yana verilen "Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri"nde bu yıl Boyner Holding'in "Nar Taneleri: Güçlü Kadınlar, Mutlu Yarınlar" projesi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde Altın Pusula Ödülü kazandı. 26 Haziran Salı akşamı Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda düzenlenen törende ödülü Boyner Holding adına Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Müdürü Aysun Sayın aldı.

TÜHİD (Türkiye Halkla İlişkiler Derneği) tarafından başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla bu yıl 11'incisi düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri'nde, Boyner Holding ve grup şirketlerinin öncülüğünde 2009'da başlayan "Nar Taneleri: Güçlü Kadınlar, Mutlu Yarınlar" projesi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kategorisi'nde Altın Pusula Ödülü'ne layık görüldü. 26 Haziran Salı akşamı Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda yapılan ödül töreni; jüri üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri, iletişimciler ve medya mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde yer alan Boyner Holding'in "Nar Taneleri: Güçlü Kadınlar, Mutlu Yarınlar" projesi, yetiştirme yurtları, koruma, bakım ve rehabilitasyon merkezleri gibi kurumlarda yetişen 18-24 yaş arası genç kadınlara eğitim ve istihdam desteği sağlamak için 2009 yılında başladı.

Boyner Holding ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı önderliğinde, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü) ve Türkiye Personel Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) ortaklığı, Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) işbirliğinde ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle yürütülen Nar Taneleri projesinin, 2012 yılı çalışmaları Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi ağırlıklı olmak üzere toplam 17 ilde devam devam ediyor.

11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri'ne bu sene, 15 kategori ve 12 alt kategoride toplam 193 proje başvuruda bulundu. En başarılı halkla ilişkiler projelerinin ödüllendirileceği gecede, Jüri Özel Ödülü, Büyük Ödül ve UNDP Özel Ödülü de verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güçlü Genç Kadınlar, Mutlu Yarınlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement