Gündüz Denize Girdiler Akşam Güzüne Başında Isındılar - Son Dakika
Güncel

Gündüz Denize Girdiler Akşam Güzüne Başında Isındılar

Gündüz Denize Girdiler Akşam Güzüne Başında Isındılar

Geçtiğimiz hafta içi Tirebolu İlçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Yöresel Çocuk Oyunları Etkinlikleri kapsamında Tirebolu İlçesine gelen " Amatör Denizciler Derneği" üyeleri Tirebolu'ya hayran kaldı.

27.07.2018 14:53

Amatör Denizciliğin gelişmesini hedefleyerek yola çıkan, 23 Yat tan oluşan ekip "DADDralli Karadeniz 2018 -3 Ülke 1 Hikaye' projesiyle 3 ülke gezmeyi hedefliyor. Bu bağlamda Tirebolu İlçesine gelen ve Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak'ın özel misafiri olan Dernek üyeleri ilçemizde dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.

Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak yaptığı açıklamada " Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelerek İlçemize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Yeşilin ve Mavinin başkenti şehrimizde gündüz denize giren misafirlerimiz akşam güzüne başında ısınma şansı yakaladılar. Fındık bahçesine girip fındığın nasıl yetiştiğini çıplak gözle görme fırsatı yakalayıp, Köylerimizde yöresel lezzetlerimizi tadıp, yöresel oyunlarımızı oynadılar" dedi.

Tirebolu ve Giresun'un tanıtımında yapılacak her projeye var olacaklarını ifade eden Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak "Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizle şehrimizin tanıtımına büyük oranda katkı sağlamak arzusundayız. Çalışmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecek, İlçemize gelerek bizleri ziyaret eden Amatör Denizciler Derneği üyelerine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gündüz Denize Girdiler Akşam Güzüne Başında Isındılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement