Günümüzde Radyo Dinlemek - Son Dakika
Güncel

Günümüzde Radyo Dinlemek

Günümüzde Radyo Dinlemek

Radyo, uzun yıllardır en çok kullanılan iletişim araçlarından biridir

17.12.2012 15:01  Güncelleme: 16:42

Radyo Dinle

Radyo, uzun yıllardır en çok kullanılan iletişim araçlarından biridir. Ancak ilerleyen teknoloji ile birlikte, radyodan yapılan yayınlar artık çoğunlukla internet üzerinden dinlenmektedir. Bu teknolojiye ayak uyduran radyo kanalları, dinleyicilere internet üzerinden me imkanı tanımaktadır. Radyo kanalları, yaptıkları yayınları canlı radyo dinleme imkanı ile dinleyicilerine ulaştırmakta ve daha fazla kitleye hitap edebilmektedirler. Elbette internet üzerinden sunulan online radyo dinleme seçeneği, klasik radyo yayıncılığı anlayışını bambaşka bir noktaya taşımıştır. Artık ister bölgesel yayın yapan, isterse de ulusal yayın yapan radyo kanallarının hemen hemen tümü, internet üzerinden yayınlarını dinleyicilerine sunmaktadır. Gelin sizlere bazı popüler radyolardan bahsedelim!

Slow Türk

Türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanallarından biri olan Slow Türk, 95.3 frekansından hizmet vermektedir. Ulusal çapta yayın yapan , genel olarak slow müzik yayını yapmaktadır. Türkiye'nin en çok dinlenen radyolarının başında gelen Slow Türk'ün dinleyici kitlesi genel olarak gençlerden oluşmaktadır. Popüler şarkıları, nostaljik slow şarkıları dinleyicilerine sunan Slow Türk, tüm Türkiye'de dinlenebilmekte olup, radyo veya internet üzerinden dinleyicilerine ulaşmaktadır. Dinleyicilerinin istek şarkılarına da yayınlarında yer veren Slow Türk, 1992 yılından beri yayın hayatındadır. 95.3 frekansından dinlenebilen Slow Türk, “Aşkın Frekansı” sloganını benimsemiş ve internet üzerinden de dinleyicilerine oldukça rahat bir şekilde yayınlarını ulaştırmayı başarmıştır. Slow müzik dinlemeyi seven herkesin mesi, dinleyenleri pişman etmeyecektir.

Power Türk

Power Türk, Türkiye'de pop müzik yayını yapan en kaliteli radyo kanallarından biridir. Ulusal yayın ile tüm Türkiye'de dinleyicileriyle buluşan Power Türk, en popüler Türkçe pop şarkıları ve eski Türkçe pop şarkıları dinleyicilerine sunmaktadır. Power Türk, ayrıca Türkiye'nin en çok tanınan radyo kanallarından biri olarak da dikkat çekmektedir. Dinleyicilerinin memnuniyetini ön planda tutan , sabit bir yayın akışı ile dinleyicilerine hizmet vermektedir. Sabit müzik yayınlarının yanı sıra, programcıların hazırladıkları programları da dinleyicilerinin beğenisine sunan Power Türk, Türkiye'nin en çok dinlenen ve beğenilen radyo kanalı olarak görülmektedir. Ayrıca Power Türk, radyo frekansları ile dinlenebileceği gibi, internet üzerinden http://canliradyodinle.web.tr/power-turk.html adresi kullanılarak da dinlenebilmektedir.

Joy Türk

Joy Türk, slow müzik yayını yapan kaliteli şarkıları dinleyicilerine ulaştıran, 2004 yılından beri kesintisiz olarak dinleyicilerine hizmet veren bir slow müzik radyosudur. Oldukça geniş bir müzik arşivine sahip olan ve bu arşivi kullanıcılarına sunan , kaliteli yayıncılık anlayışı ile kendine oldukça geniş bir dinleyici kitlesi oluşturmuştur. Slow müzik tarzında yayın yapan radyolar içinde zirvede olan Joy Türk, sms istek hattı sayesinde dinleyicilerine şarkı istek ve armağan imkanı sunmaktadır. İşinin ehli radyo programcıları ile çalışan Joy Türk, Türkiye'nin 22 farklı iline yayınlarını radyo aracılığıyla ulaştırmakla kalmayıp, internet üzerinden http://canliradyodinle.web.tr/joy-turk.html adresinde online olarak tüm dünyadan dinlenebilmektedir. Sürekli büyüyen bir radyo olan Joy Türk, tüm Türkiye'deki dinleyicilere hizmet sunabilmek için yeni yatırımlar yapmaya devam etmektedir.

Canlı Radyo Dinle

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Günümüzde Radyo Dinlemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement