Günün En Anlamlı Terör Protestosu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Günün En Anlamlı Terör Protestosu

Günün En Anlamlı Terör Protestosu
08.09.2015 17:45

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bir araya gelen 9 minik çocuk, ellerine aldıkları Türk bayrağı ile terörü protesto için yürüyüş düzenledi.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bir araya gelen 9 minik çocuk, ellerine aldıkları Türk bayrağı ile terörü protesto için yürüyüş düzenledi.

Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesinde bir araya gelen minikler, şehitler için yürüdü. En küçüğü 7 yaşında olan ve Kırka Mustafa Kemal Caddesi üzerinde yürüyen miniklere çevredeki vatandaşlar da "bravo" diyerek destek verdi. Toplam 9 kişilik grup arasında bulunan en küçük kız çocuğunun, yürüyüş sırasında bayrak tutan önündeki bir büyüğün elbisesine tutunarak, ya yorgunluktan ya da arkadaşlarından kopmamak için çabalaması dikkat çekti.

12 yaşındaki Şevval Tepe, arkadaşlarıyla ortak olarak yürüyüş yapmayı planladıklarını anlattı. Cadde üzerinde ilerlerken caddede ve balkonlarda bulunan vatandaşların ilgisi ile karşılaştıklarını söyleyen Tepe, "Alkışladılar ve bravo diyerek bize destek verdiler. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye sloganlar attık. En küçüğümüz 7 yaşında, en büyük de bendim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Günün En Anlamlı Terör Protestosu - Son Dakika


Advertisement