Gürcü Kaçak İşçiyi, Arkadaşları Bıçaklayıp Kaçtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gürcü Kaçak İşçiyi, Arkadaşları Bıçaklayıp Kaçtı

Gürcü Kaçak İşçiyi, Arkadaşları Bıçaklayıp Kaçtı
13.03.2012 15:07

Gürcistan'dan turist olarak yurda girip, Sakarya'nın Karapürçek İlçesi'nde kaçak işçi olarak çalışan 50 yaşındaki Noda Rumbadi, beraber alkol aldığı kişilerce bacağından bıçaklandı.

Gürcistan'dan turist olarak yurda girip, Sakarya'nın Karapürçek İlçesi'nde kaçak işçi olarak çalışan 50 yaşındaki Noda Rumbadi, beraber alkol aldığı kişilerce bacağından bıçaklandı. Rumbadi hastanede tedavi altına alınırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Olay dün saat 23.00 sıralarında, Karapürçek'te meydana geldi. Gürcistan'dan turist olarak yurda girip, Karapürçek'te kaçak olarak çalıştığı öne sürülen Noda Rumbadi, kendisi gibi Gürcistan uyruklu arkadaşlarıyla bir eğlence mekanında alkol alırken tartıştı. Tartışma büyüp sokağa taştı ve kavgaya dönüştü. Bu sırada kimliği belirlenemeyen arkadaşı, Rumbadi'yi bıçakla bacağından yaraladı. Yaralanan Gürcü işçiyi arkadaşları sokak ortasında bırakıp kaçtı.

Yoldan geçen bir çocuk, yerdeki yaralıyı görüp jandarmaya ihbarda bulundu. Rumbadi, gelen ambulans önce Akyazı İlçe Devlet Hastanesi'ne buradan da sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Adapazarı'na, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma, olaya karışan 4 kişiyi arıyor. - Sakarya/ Akyazı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürcü Kaçak İşçiyi, Arkadaşları Bıçaklayıp Kaçtı - Son Dakika


Advertisement