Haliç'te Dostluk Kazandı - Son Dakika
Güncel

Haliç'te Dostluk Kazandı

Haliç\'te Dostluk Kazandı

Koç Üniversitesi Kürek Takımı'nın önde bitirdiği yarış, güzel dostluk manzaralarına tanık oldu.

06.10.2012 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Oxford ve Cambridge Üniversiteleri kürek takımlarının iki asra yakındır Thames nehrinde yaptıkları dünyanın en prestijli kürek yarışının benzeri, Kadir Has Üniversitesi ile Koç Üniversitesi kürek takımları tarafından Haliç'te bu yıl ikinci defa gerçekleştirildi. Koç Üniversitesi Kürek Takımı yarışı önde bitirdi.

Kadir Has Üniversitesi ile Koç Üniversitesi kürek takımları geleneksel hale getirilmesi planlanan yarışların ikincisinde 6 Ekim 2012'de Haliç'te kürek çektiler. Koç Üniversitesi Kürek Takımı'nın önde bitirdiği yarış, güzel dostluk manzaralarına tanık oldu.

'Haliç Dostluk Kupası' yarışı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü önünden başladı ve Rahmi Koç Müzesi önünde son buldu. Kıyasıya mücadele ile geçen Haliç Dostluk Kupası'nı, Koç Üniversitesi Kürek Takımı 8 dakika 18 saniye yarışı önde bitirirken, Kadir Has Üniversitesi Kürek Takımı ise 8 dakika 36 saniye ile tamamladı.

Ödül töreninde, üniversite olarak su sporlarına önem verdiklerini vurgulayan Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, "2012 Haliç Dostluk Kupası'nda kürek çeken tüm sporculara teşekkür ediyor; kazanan Koç Üniversitesi Kürek Takımı'nı tebrik ediyorum." dedi.

Yarışı birlikte izleyen Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan, Haliç'in su sporları merkezi haline gelmesi konusundaki destek ve kararlılıklarını sürdürdüklerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haliç'te Dostluk Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement