Halil Şahan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Halil Şahan Seçim Sonuçları

Halil Şahan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Adana Aladağ belediye başkan adayı olan Halil Şahan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Adana Aladağ belediye başkan adayı olan Halil Şahan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Aladağ ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Halil Şahan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Adana Aladağ adayı Halil Şahan kimdir? İyi Parti Adana Aladağ adayı Halil Şahan yüzde kaç oy aldı?

Halil Şahan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Adana Aladağ belediye başkan adayı olarak gösterilen Halil Şahan Aladağ ilçesinde % 43,90 oranında oy almıştır. Aladağ ilçesinde % 43,90 oranında oy olan Halil Şahan adlı İyi Parti adayı toplamda 5.016 adet oy sayısına ulaştı.

Halil Şahan Kimdir?

Halil Şahan Seçim Sonuçları

Halil Şahan 1 Nisan 1982 de Adana'nın Aladağ ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Çatalan İlköğretim Okulunda, lise eğitimi ise Adana Çağrı Bey Lisesinde tamamladı. Daha sonra Anadolu Universitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümüne girdi ve tarih öğretmeni olarak 2005 yılında mezun oldu. 2005-2007 yılları arasında Adana Düzey Dershanesi ve Modem Dershanesinde Tarih Öğretmenliği ve eğitim danışmanlığı yaptı. 2007 yılında Aladağ İdeal Başarı Dershanesini, 2008 yılında Adana Sarıçam Tek İdeal Dershanesini kurmuş ve bu dershaneleri 2014 yılına kadar yönetmiştir.

Adana Aladağ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Halil Şahan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement