Halilhodziç Trabzon'dan Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Halilhodziç Trabzon'dan Ayrıldı

Halilhodziç Trabzon\'dan Ayrıldı

– TRABZONSPOR'la olan sözleşmesini 980 bin euro karşılığında fesheden Vahid Halilhodziç, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

12.11.2014 09:45

– TRABZONSPOR'la olan sözleşmesini 980 bin euro karşılığında fesheden Vahid Halilhodziç, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

Havalimanına kulübe ait VIP minibüsüyle giden bordo mavili takımın eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç, bagajlarının fazla olması nedeniyle bir süre işlemlerle uğraştı. Bu sırada yanına gelen bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Halilhodziç, basın mensuplarının röportaj tekliflerini geri çevirdi.

Vahid Halilhodziç ve yardımcısı Michel Pierre' yi uğurlamak üzere havalimanına sadece görevlerine son verilen idari menacer Serkan Ünver ve kondisyoner Turgay Karslı'nın geldiği dikkati çekti. Görev süresi boyunca tercümanlığını yapan Murat Konay da Halilhodziç'i uğurlayanlar arasındaydı. Halillhodziç, kendisini uğurlamaya gelenlere sarıldı ve çalışma süresi boyunca gösterdikleri destek için teşekkür etti.

Vahid Halilhodziç, güvenlik kontrolünden geçerken taraftarlara ve basın mensuplarına el salladı. Halilhodziç'in İstanbul aktarmalı olarak Paris'e gideceği öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halilhodziç Trabzon'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement