Halkımız Kent Konut'a Güveniyor - Son Dakika
Güncel

Halkımız Kent Konut'a Güveniyor

Halkımız Kent Konut\'a Güveniyor

Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konut'un şantiyelerini dolaştı, inşaatları dikkatle inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

07.05.2012 13:06

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut'un devam eden şantiyelerinde incelemelerde bulundu. İnci Evleri, Vadikent, Gölkent, Yıldız Konutları ve Yakamoz Evleri'ni dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nde konut deyince akla Kent Konut geliyor. Halkımızın Kent Konut'a büyük güveni var'' dedi.

BAŞKAN ŞANTİYELERİ DOLAŞTI

Başkan Karaosmanoğlu, 'Kocaeli'nde evi olmayan kimse kalmasın' sloganıyla kent genelinde sağlam, güvenli ve konforlu evler inşa eden Kent Konut'un şantiyelerini dolaştı. Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay'ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, sırasıyla Derince İnci Evleri, İzmit Kent 4. Etap(Vadikent), Gölkent, Yıldız Konutları ve Yakamoz Evleri'nde incelemelerde bulundu.

KENT KONUT MARKA OLDU

Kent Konut'un artık bir marka haline geldiğine ve Kocaeli genelinde büyük bir güven oluşturduğuna işaret eden Başkan Karaosmanoğlu, dolaştığı şantiyelerde örnek daireleri dikkatle inceledi. Özellikle işçilik, kalite ve sağlamlık noktasında en ince detaylara kadar Kent Konut Genel Müdürü Kalafat ile müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kent Konut eliyle şehrimizin dört bir yanında birbirinden değerli binlerce konut inşa ettik. Kocaeli'nde sağlam, estetik, güvenli ve kullanışlı ev dendiğinde akla Kent Konut geliyor'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halkımız Kent Konut'a Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement