Haluk Arslan Olgunlar Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Haluk Arslan Olgunlar Mahallesini Ziyaret Etti

Haluk Arslan Olgunlar Mahallesini Ziyaret Etti

Yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempo ile devam eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Olgunlar Mahallesinde halk, ve vatandaşlarla bir araya geldi.

14.03.2014 15:05

Ziyarette konuşan Arslan, AKP belediyeciliği, beraberinde kaos ortamını getirdi.  Oysa Elazığ halkı, hem merkezi iktidardan, hem de yerel de Elazığ Belediyesinden çok büyük hizmetler bekliyordu. Elazığ 5 yılda hak ettiği hizmeti alamadı. Aksine yolsuzlukla anılan bir yer oldu Ak Parti döneminde maalesef. Belediye Başkanı bu nedenle hapis cezası aldı. Sayın Başbakan ise Elazığ'a geldiğinde bilinen durumu nedeniyle yeniden aday gösteremediği adayın elini bir eliyle havaya kaldırdı, diğer eliyle de yeni aday gösterdiği adayın elini. Şimdi yeni dönemde Ak Parti,  Elazığ'a ne verecek. Ne vaad edebilir. Aslında çok güzel vaatlerde bulunabilir. Ama sakın milletimiz lafa kanmasın. Yoksa bir beş yılı daha heba eder. Çünkü ayinesi işi oldu Elazığ'da. Biz diyoruz ki bütün Türkiye'de ayyuka çıkan yolsuzluk zihniyeti Elazığ'da da devam etmesin. Elazığ'ın cafcaflı, uçuk projelere değil, zihniyet değişimine ihtiyacı var. Elazığ'ın gerçekten maneviyatçı, hakkı üstün tutan ve adaleti esas alan, gerçekten nefis terbiyesi yapmış zihniyetlerin yönetimine şiddetle ihtiyacı var. Bunun yegane adresi de hiçbir yolsuzluğa, ranta bulaşmamış, az da olsa helalinden kazanmış pırıl pırıl adaylarla Milletimize gelecek vaat eden adaylarla çıkan Saadet Partisi'dir. Halkımız, taklitlerimizden kaçınsın. Milli Görüş başka, taklidi başka."

Arslan daha sonra, Parti ve Milli Görüş teşkilatları olarak çok iyi kenetlendiklerini ve aylardan beri yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını yürüttüklerini  kaydeden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan,  bu çalışmalarda haksız vaat ve aldatıcı ifadelerden her zaman sakındıklarını, Elazığ halkına her zaman doğruyu söylediklerini ve adaletin üstünlüğüne güvenerek hareket ettiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haluk Arslan Olgunlar Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement