Hamile Kadına Bile Fuhuş Yaptırmışlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hamile Kadına Bile Fuhuş Yaptırmışlar

Hamile Kadına Bile Fuhuş Yaptırmışlar
06.10.2012 13:55  Güncelleme: 14:22

İstanbul'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 2'si kadın 28 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 ay süren telefon dinlemesi ve fiziki takibin ardından Fatih bölgesinde fuhuş yaptırdığı iddia edilen bir şebekeye yönelik operasyon yaptı.

Yaklaşık 300 polisin katıldığı baskınlarda daha önceden tespit edilen 44 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Baskınlarda şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 2'si kadın 28 kişi gözaltına alındı. Polis baskınlar sırasında şebekenin fuhuşa zorladığı 26 kadını da ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şbe Mdürlüğü'ne getirdi.

Şebeke üyelerinin fuhuş yaptırdığı iddia edilen kadınlardan birinin hamile olduğu öğrenildi. Polis soruşturması sırasında fuhuş çetesinin yurt dışından getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları öğrenildi.

Kadınların pasaportlarına el koyan ve senet imzalatarak borçlandıran zanlıların 250 lira ile 500 lira arasında değişen fiyatlarla erkeklere pazarladıkları öğrenildi. Şüphelilerin sorguları devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamile Kadına Bile Fuhuş Yaptırmışlar - Son Dakika


Advertisement