Haneke Filmleri Nilüfer'de - Son Dakika
Güncel

Haneke Filmleri Nilüfer'de

Haneke Filmleri Nilüfer\'de

Nilüfer Belediyesi, dünyanın önde gelen yönetmen ve senaristi Michael Haneke'nin filmlerini sinemaseverlerle buluşturuyor.12.Cannes Film Festivali'nden Altın Palmiye ile dönen ve "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Film" de dahil beş dalda Oscar...

03.04.2013 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediyesi, dünyanın önde gelen yönetmen ve senaristi Michael Haneke'nin filmlerini sinemaseverlerle buluşturuyor.

12. Cannes Film Festivali'nden Altın Palmiye ile dönen ve "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Film" de dahil beş dalda Oscar adaylığıyla dikkatleri üzerine çeken Michael Haneke'nin sinema dünyasında şaheser olarak anılan Aşk filmi ve ödüllü sinema filmleri, Konak Kültürevi Serdar Şafak Sahnesi'nde gösterime sunuluyor. Haneke'nin "Beyaz Bant", "Aşk" ve "Saklı" filmleri, 5 - 11 Nisan tarihleri arasında Nilüfer'de beyazperdeye aktarılacak.

"Saklı" ve "Aşk" filmleri 5 - 9 Nisan tarihleri arasında her gün 12.00 - 15.00 - 18.00 ve 20.30 seanslarıyla gösterimde olacak. "Haneke Filmleri Haftası"nın son iki gününde ise bütün seanslarda, Haneke'nin sinema dünyasında şaheser olarak gösterilen "Beyaz Bant" filmi izlenime sunulurken, sinemanın nabzı Nilüfer'de atacak. Filmler tam 5, indirimli 3 TL bilet alınarak izlenebilecek.

(MŞ)

03.04.2013 12: 55: 50

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Haneke Filmleri Nilüfer'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement