Hanife Öner; Bestelerini Tanıtı - Son Dakika
Güncel

Hanife Öner; Bestelerini Tanıtı

Hanife Öner; Bestelerini Tanıtı

Söz ve Beste yazan Hanife Öner; hemşerisi Ayhan Alptekin'in katılımıyla Kafe Karadeniz'de gece düzenledi.

21.01.2013 16:50

Yaklaşık iki yıldır profesyonel olarak söz ve beste yazan Hanife Öner; Ünlü Sanatçı Ayhan Alptekin'in katılımıyla ünlülerin mekanı Kafe Karadeniz'de, özel bir beste tanıtım gecesi düzenledi. Yoğun katılımın yaşandığı Kafe Karadeniz'de, adeta izdiham yaşandı.

Ayhan Alptekin'den destek

Aslen Rize Ardeşen'li olan, uzun yıldır Sakarya'da ikamet eden ve iki yıl önce profesyonel olarak söz ve beste yazan Hanife Öner; hafta sonu ünlülerin mekanı Kafe Karadeniz'de, kendisi gibi Rize Ardeşen'li olan hemşerisi olan Ünlü Sanatçı Ayhan Alptekin'in katılımıyla muhteşem bir gece düzenledi. Yoğun katılımın yaşandığı Kafe Karadeniz'de, adeta izdiham yaşandı. Bu mutlu gününde hemşerisi Hanife Öner'i yalnız bırakmayarak, onu bu başarılarımdan dolayı tebrik ünlü Sanatçı Ayhan Alptekin; gecede o meşhur şivesiyle sevilen şarkılarını Türkçe ve Lazca olarak söyledi.

Yoğun katılımlı gece

Okul yıllarından beri müziğin içinde olduğunu ifade eden ve katıldığı bir çok ses yarışmasında birincilik elde eden Söz ve Beste yazan Hanife Öner; iki yıldır profesyonel olarak beste yazdığını şuan 150'nin üzerinde bestesi olduğunu söyledi. Gecede; kendisini yalnız bırakmayan dostlarına bestelerini seslendiren Hanife Öner; defalarca alkışlandı. Gecede ayrıca Hanife Öner'e; Sibel Adıgüzel'in "Aşk-ı Kalem" adlı 281 sayfalı Şiir Antoloji kitabı hediye edildi. Geceye; Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Hamza Uğur, Papuççular Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk, Karasu Yassıgeçit Köyü Muhtarı Türkev Tetik, Yenidoğan Köyü Muhtarı Hamdi Keleşoğlu, işadamları ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hanife Öner; Bestelerini Tanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement