Hasdal ve Hadımköy'den, Silivri'ye - Son Dakika
Güncel

Hasdal ve Hadımköy'den, Silivri'ye

Hasdal ve Hadımköy\'den, Silivri\'ye

40 general ve amiral, halen tutuklu oldukları Hasdal ve Hadımköy Askeri Cezaevinden, Silivri Cezaevine sevk edilecekler.

04.08.2012 13:56  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Askeri Şura kararıyla 30 Ağustos 2012 tarihinden itibaren emekliye sevk edilen tutuklu 40 general ve amiral, 1 Eylül tarihinde halen tutuldukları Hasdal ve Hadımköy Askeri Cezaevinden, Silivri Cezaevine sevk edilecekler.

ANKARA,

Korgeneraller: İsmail Hakkı Pekin, Nejat Bek, Korkut Özarslan, Mehmet Eröz, Tevfik Özkılıç, Yurdaer Olcan, Korcan Pulatsü, Ziya Güler.

Tümgeneraller: Ahmet Yavuz, Gürbüz Kaya, Salim Erkal Bektaş, Abdullah Dalay, İhsan Balabanlı, Berkay Turgut, Bekir Memiş, Fehmi Canan, Beyazıt Karataş, Güngör Kurubaş, Halil Helvacıoğlu.

Tuğgeneraller: M. Ali Yıldırım, Kasım Erdem, Lokman Ekinci, Gökhan Gökay, Mustafa İlhan, Ali Aydın, Bulut Ömer Mimiroğlu.

Koramiraller: Mehmet Otuzbiroğlu, Kadir Sağdıç.

Tümamiraller: Mücahit Şişlioğlu, Cem Gürdeniz, Fikret Güneş.

Tuğamiraller: Abdullah Gavremoğlu, Ahmet Türkmen, İsmail Taylan, Nadir Hakan Eraydın, Serdar Okan Kırçiçek, Cem Aziz Çakmak, Levent Erkek, Mehmet Fatih Ilğar, Turgay Erdağ.

Genelkurmay Başkanlığı'nın sitesinden yapılan açıklamada, "Bir üst rütbeye yükselen general ve amiraller ile görev süreleri bir yıl uzatılan general ve amirallerin yeni rütbe ve görevlerinin Milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz" denildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hasdal ve Hadımköy'den, Silivri'ye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement