Hatay'da, "kaçak etüt merkezinde çocuğa taciz" iddiasına soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da, "kaçak etüt merkezinde çocuğa taciz" iddiasına soruşturma

Hatay\'da, "kaçak etüt merkezinde çocuğa taciz" iddiasına soruşturma
26.01.2021 21:47  Güncelleme: 00:53

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kaçak olarak faaliyet yürütülen bir etüt merkezinde kız çocuğuna tacizde bulunulduğu iddiasına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldı.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, bazı sosyal medyada hesaplarında "İskenderun'da izinsiz kaçak eğitim yapılan bir etüt merkezinde bir kız çocuğuna taciz" iddiaları yer aldığı belirtildi.

İddialara ilişkin, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, "Söz konusu hadise titizlik ve hassasiyetle takip edilmektedir." ifadesi kullanıldı.

KAÇAK ETÜD MERKEZİNE ÇİFTE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre; "26 Ocak 2021 Salı günü çeşitli sosyal medya paylaşımlarında yer verildiği tespit edilen; 'İskenderun'da İzinsiz Kaçak Eğitim yapılan bir etüt merkezinde bir kız çocuğuna taciz' iddiası üzerine; olayla ilgili olarak İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'İdari soruşturma' açılmış olup, ayrıca da İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Adli Soruşturma' başlatılmıştır. Söz konusu olay adli/idari merciler tarafından titizlik ve hassasiyetle takip edilmektedir." denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da, 'kaçak etüt merkezinde çocuğa taciz' iddiasına soruşturma - Son Dakika


Advertisement