Hatay Valisi'nden Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay Valisi'nden Taziye Ziyaretleri

Hatay Valisi\'nden Taziye Ziyaretleri
13.05.2013 15:01

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, gençlere sahip çıkılmasını istedi.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, gençlere sahip çıkılmasını istedi.

Suriyelilerle Hatay'daki halkın birbirine düşmesini isteyenlerin olabileceğine dikkat çeken Lekesiz, "Altını çizerek söylüyorum. Bu menfur hadiseyi yapanlar bize sığınanlar veya muhalifler değildir. Bunu yapanlar kendi içimizden, başka yerlerden irtibatlı kendi vatandaşlarımızdır" dedi.

Bu kişilerden 9'unun yakalandığını, diğerlerinin takibinin ciddiyetle yapıldığını söyleyen Lekesiz, "Bugüne kadar sükunetinizi korudunuz; bundan sonra da koruyacağınıza inanıyorum. Gençlerinize sahip çıkın. Olayların acısı ile yanlış hareketler yapabilirler. Bu hareketlerin sürece zararı olacaktır. Bu konuda lütfen siz büyükler duyarlı olsunlar" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay Valisi'nden Taziye Ziyaretleri - Son Dakika


Advertisement