Hatipoğlu'na Büyük Sevgi Seli - Son Dakika
Güncel

Hatipoğlu'na Büyük Sevgi Seli

Hatipoğlu\'na Büyük Sevgi Seli

Dua Gecesi'nde Prof Dr Nihat Hatipoğlu, hemşerilerimize unutulmaz bir akşam yaşattı.

10.11.2012 13:29

Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikler serisi kapsamında Elazığ İş Kadınları Derneği işbirliğiyle düzenlenen Dua Gecesi'nde Prof Dr Nihat Hatipoğlu, hemşerilerimize unutulmaz bir akşam yaşattı.

Abdullahpaşa Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenen programda Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başkan Vekili Atik Birici, İl Müftüsü Peyami Güngör, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, ELİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Keser, STK kuruluşlarının temsilcileri ile 10 bine yakın hemşerimiz bulundu.

Salonun 3 saat öncesinden dolduğu Dua Gecesi programı Osman Cem Karahüseyinoğlu tarafından okunan Kuranı Kerimle başladı. Hanımların saatler öncesinden gelerek izledikleri Dua Gecesi'nde Prof Dr Nihat Hatipoğlu sahneye çıkınca izleyenler hocaya büyük sevgi selinde bulundular.

Elazığ'a üçüncü kez geldiğini ifade eden Prof Dr Nihat Hatipoğlu, böylesine güzel bir şehirde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti. Hatipoğlu Dua Gecesi'nde kendine has üslubu ve anlatımıyla konferansına başladı. Programın sonunda ise Hatipoğlu hoca ayağa kalkarak dua'da bulundu. Katılımcıların canı gönülden iştirak ettikleri Dua'da hemşerilerimiz hep bir ağızdan amin sesleriyle Yakup Kılıç Spor Salonunu adeta inletti.

BAŞKAN SELMANOĞLU:

"HATİPOĞLU BİZLERİ MANA İKLİMİNE TAŞIDI"

Prof Dr Nihat Hatipoğlu konferansı sonrasında Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, platforma gelerek Hatipoğlu'na günün anısına bir plaket takdim etti. Başkan Selmanoğlu, Elazığ'ın bugün tek ses ve tek yürek olduğunu, hemşerilerimizin Hatipoğlu hocaya büyük bir sevgi beslediklerini söyledi. Günler öncesinde hazırlanan programın büyük bir ilgiyle izlenmesinin de kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Selmanoğlu, ELİKAD işbirliğiyle düzenlenen programa desteklerinden dolayı Prof Dr Yasemin Açık'a teşekkür etti ve katkılarından dolayı ELİKAD Başkanı Prof Dr Yasemin Açık'a sunulmak üzere hazırlanan plaketi Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Keser'e takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatipoğlu'na Büyük Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement