Nusaybin'e Havan Topu Mermilerinin Düşme Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'e Havan Topu Mermilerinin Düşme Anı Kamerada

Nusaybin ilçesindeki İpekyolu'na düşen ve kaldırımda tahribata yol açan havan topu mermileri, kameralar tarafından görüntülendi.

15.09.2014 14:41  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı değerlendirilen havan topu mermileri, Nusaybin ilçesindeki İpekyolu'nda tahribata neden oldu. Mermilerin düşme anı kameralara yansıdı.

IŞİD'İN HAVAN TOPU NUSAYBİN'E DÜŞTÜ

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üyeleri tarafından Suriye'nin Kamışlı kentine atıldığı iddia edilen havan topu mermileri, sınırı aşarak Nusaybin'deki İpekyolu'na isabet etti.

PANİĞE NEDEN OLDU

İlçede kısa süreli paniğe neden olan mermiler nedeniyle İpekyolu'nda ve kaldırımda tahribat oluştu. Yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, bölgede inceleme yaparak mühimmat parçalarını topladı.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU

Patlama sırasında yol üstünde bir lokantada bulunduğunu kaydeden Faruk Aydın, top büyüklüğünde sarı ışıklar gördüğünü ve daha sonra şiddetli patlama sesleri geldiğini söyledi.

Bölgeye gelen Nusaybin Belediye Eş Başkanı Sara Kaya, polis ve vatandaşlardan bilgi aldı.

Nusaybin\'e Havan Topu Mermilerinin Düşme Anı Kamerada
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'e Havan Topu Mermilerinin Düşme Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bnm: suriyede iç savaşın başlamasından bu yana türkiyeye düşen top mermileri uzun namlulu silah mermileri havan topu mermilerinden dolayı topraklarımızda ölen vatandaşlarımızın sayısının 250 civarında olduğunu biliyormuydunuz arkadaşlar. acı ama gerçek. 3 0 Yanıtla

Advertisement