Havza'da Kur'an Kursu Temeli Atıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Havza'da Kur'an Kursu Temeli Atıldı

Havza\'da Kur\'an Kursu Temeli Atıldı
11.06.2017 17:00

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Temelini atacağımız Kur'an kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Temelini atacağımız Kur'an kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İkiz, Çiftlik Mahallesi'nde hizmet verecek Kur'an kursunun temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan İkiz, vatandaşların yardımlarıyla yapılacak Kur'an kursunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kur'an kursu inşattına destek olacaklarını vurgulayan İkiz, "Kur'an kursunu yapmak üzere bir araya gelen tüm ilgililere ve özellikle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim önemlidir. Eğitim inancımız gereği, beşikten mezara kadar farz kılınan bir ibadettir. Bu Kur'an eğitimi olduğu zaman çok daha büyük bir önem kazanır. Birlik ve beraberlik içerisinde böyle güzel bir tesisin inşası için bir araya gelen mahalle sakinlerimizi kutluyor ve tebrik ediyorum. Temelini atacağımız Kur'an kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ahmet Demirdaş ise yaklaşık 200 metrekarelik bir alanda 3 kat olarak yapılacak Kur'an kursunun yaklaşık 650 bin liraya mal olacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Kur'an kursunun temel atıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza'da Kur'an Kursu Temeli Atıldı - Son Dakika


Advertisement