Miraç Kandili dolayısıyla Havza Müftülüğü tarafından program düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Miraç Kandili dolayısıyla Havza Müftülüğü tarafından program düzenlendi

Miraç Kandili dolayısıyla Havza Müftülüğü tarafından program düzenlendi

Havza Müftülüğü tarafından Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen programda, Kevser Camisi'nde mevlit okundu ve dua edildi. Namaz sonrası Havza Belediyesi ve Havza Ülkü Ocakları tarafından vatandaşlara tatlı ikram edildi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Miraç Kandili'nin Müslüman alemi için önemli bir zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, bu manevi geceden en iyi şekilde istifade edilmesi gerektiğini belirtti.

07.02.2024 09:13  Güncelleme: 03:22

Miraç Kandili dolayısıyla Havza Müftülüğü tarafından program düzenlendi.

Kevser Camisi'nde yatsı namazı öncesi düzenlenen programda mevlit okundu, dua edildi.

Namaz sonrası vatandaşlara Havza Belediyesi ve Havza Ülkü Ocakları tarafından tatlı ikram edildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Miraç'ın Müslüman alemi için kıymetli zaman dilimlerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Kandiller sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı en özel günlerdendir. Ramazanın müjdecisi, üç ayların feyz ve bereket kapılarından biri olan Miraç Kandili'ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İslam alemi olarak manevi dünyamızın aydınlandığı, asırlardan bu yana coşku ile idrak ettiğimiz bu manevi gecelerden en iyi şekilde istifade etmeli, bu geceyi fırsata dönüştürülmeliyiz." dedi.

Özdemir, geçen yıl yaşanan asrın felaketinden sonra sergilenen birlik ve beraberliğin tüm dünyaya örnek olduğunu dile getirerek, "Canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim. Hemşehrilerimizin ve İslam aleminin gecesini tebrik ediyorum. Miraç Kandili'miz mübarek olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Miraç Kandili dolayısıyla Havza Müftülüğü tarafından program düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement