Hayvansever Öğretmenin Ambulans İsyanı - Son Dakika
Güncel

Hayvansever Öğretmenin Ambulans İsyanı

Hayvansever Öğretmenin Ambulans İsyanı

Adana'da, ağır yaralanan bir kediye hayvan ambulansı getirtebilmek için dersini bırakıp 5 saat mücadele veren öğretmen, ambulans gelmeyince sorumlulara tepki gösterdi.

11.12.2015 11:45  Güncelleme: 12:02

Adana'da, otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan bir kediye hayvan ambulansı getirtebilmek için dersini bırakıp 5 saat mücadele veren öğretmen Ömer Cengiz, ambulans gelmeyince sorumlulara tepki gösterdi.

Seyhan ilçesindeki Güney Kuşak Bulvarındaki Kocavezir İş Merkezi yakınlarında bir kediye otomobil çarptı. Otomobilin sürücüsü kaçarken kazayı gören öğretmen Ömer Cengiz ağır yaralı kedinin yanına koşup Alo 153 Hattını aradı. İddiaya göre belediye yetkilileri "Biz oraya gelemeyiz. Siz kediyi birkaç kilometre uzaklıktaki İnönü Parkına getirin" şeklinde yanıt verdi.

Yaralı kediyi dürüm kağıdına sararak taksiye binen genç öğretmen, bir süre beklemeye başladı. Gelen kimse olmayınca öğretmen bu defa 112 Acil Servisi aradı ancak "Biz hayvanlara bakmıyoruz" yanıtını aldı. Uzun süre gelen olmayınca tekrar 153'ü arayan Cengiz, "Bu sefer ekibe ulaşamadıkları yanıtını aldım. Hayvan barınağını 10 kere aradım. O 'benim işim değil' diyor, ambulans 'benim işim değil' diyor. Hayvan hakları böyleymiş" şeklinde konuştu.

Ömer Cengiz son çare olarak polisi aradı. Parka gelen polis ile kedinin öldüğünü fark eden Cengiz, sorumlulara kızdı. Ölen kediyi kucağına alıp parktan uzaklaşan Cengiz, yaşatamadığı kedi için derse bile girmediğini belirterek bu süreçteki sorumlulara isyan etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayvansever Öğretmenin Ambulans İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement